Suvelõpp Aarike hooldekeskuses

1248
Suvelõpuüritus Aarike hooldekeskuse õues. Foto: Inga Ott

29. augustil toimus Aarike hooldekeskuses tore suvelõppu tähistav üritus. Ilmataat õnnistas meid ilusa ilmaga ning üritus toimus vabas õhus. Selle tarvis, et ka siseruumides viibivad hooldekodu elanikud saaksid oma kõrvaga kuulata seda, mis õues toimus, oli muretsetud helitehnika. Ürituse eeskava nägi ette erinevaid pillilugusid, laule ja üht mõtlemapanevat luuletust. Pillidest kõlasid viiul ja flööt. Enim emotsioone ja õnne- või rõõmupisaraid tõi endaga kaasa laul „Ema süda“. Tore oli see, et tuntud laule laulsid kaasa ka kliendid. Tublideks esinejateks olid Kirke Niinemets, Lysell Kukk ja Anu Välis ning õhtujuhi ülesannete täitmise ja peo korraldusliku poole eest kandis hoolt Katrina Mets. Anu Välis, Lysell Kukk ja Katrin Mets on ka eelnevalt käinud Aarike hooldekeskuses esinemas ja kuna nendele siin väga meeldis, leidsid nad, et oleks tore väikese ürituse toel siinset õhkkonda veelkord toredamaks muuta.

Ka siseruumides viibivad kliendid ei jäänud millestki ilma. Foto: Inga Ott

Lisaks erinevate muusikapalade nautimisele oli hooldekeskuse elanikkonna jaoks kaetud ka väikene snäkilaud, mis varustatud kommide, küpsiste ja smuutidega, mis saadud meie väga armsatelt toetajatelt. Sponsoriteks olid Kommipomm ja Salvest. Suur tänu meie väikest toredat üritust toetamast! Nendele hooldekeskuse elanikele, kes ise õue snäkilauale ligi ei pääsenud, käisid tublid abilised siseruumides komme, küpsiseid ja smuutisid laiali jagamas, seega said ikka kõik hooldekeskuse elanikud suud magusaks.

Väga suur tänu asutuse juhatajale Elle Otile, hooldusjuhile Katrin Metsale, majandustehnik Margus Elmetile, tegevusjuhendaja Inga Otile ja hooldustöötajatele Haidi Põldsaarele ja Marina Luigele. Üritus sai läbi viidud tänu kõigi toele ja panusele.

Katrina Mets,
Tartu ülikooli Pärnu kolledži tudeng,
hooldekeskuse praktikant

Kino maale
EelmineKuidas meid sotsiaalmeedias „petetakse”?
JärgmineMeie valla võistkond kettagolfis parim!