Külaskäik Kambja pere- ja noortekeskusesse

473

Nõo noortekeskuses alustas sel sügisel oma Euroopa Solidaarsuskorpuse projekti järjekordne välisvabatahtlik – Maria Moskvast. Selleks, et Mariale veidi laiemalt Tartumaa noorsootööd ja selle erinevaid tahke tutvustada, võtsime koos noortega plaani maakonna noortekeskustele külla sõita. Esimene väljasõidunädal toimus 6.-8. oktoobrini ja teiste seas külastasime ka Kambja pere- ja noortekeskust, mida haldab ja mille tegevusi korraldab MTÜ Õnnemaa. Kambja noortekeskuses saime osa What´s up! huvitegevusest – lõime koos kohalike noortega erinevaid tehnikaid kasutades värvilise sügispildi.

Sügava mulje nii noortele kui ka vabatahtlikule jättis lisaks loovtegevusele muidugi ka kohalik kuulsus Jüri ja see, et noorsootöötaja lisaks tavapärasele tööle tegutseb loomakaitse liidus, päästes abivajavaid loomi. Kohtumise lõpus pakkus Õnnemaa vabatahtlik Melani meile Tartu kutsehariduskeskuses valmistatud hõrgutisi.

Terve nädal oli kokkuvõttes meie jaoks põnev avastus, silmaringi avardav seiklus. Käisime veel Elva avatud noortekeskuses ning Melliste noortekeskuses.

Aitäh kõigile võõrustajatele meid soojalt vastu võtmast! Kindlasti plaanime sarnaseid külastusnädalaid lähitulevikus veel ette võtta.

EGLE HALJASSAAR,
Nõo noortekeskuse noorsootööspetsialist

Kino maale
EelmineUued huvitegevused Kambja pere- ja noortekeskuses
JärgmineNoortekeskus ja kool muutuvas maailmas. 2. osa