Nurmepesa on mõnus ja tore!

2542
Maris Pärt

Olen kogu oma elu olnud tööalaselt tegev haridusvaldkonnas, seda nii üldhariduskooli, kõrgkooli kui ministeeriumi tasandil. Usun, et just eelneva töökogemuse tõttu oskan näha haridussüsteemi erinevast perspektiivist.

Mul on omandatud magistrikraad inglise keele õpetaja erialal ja hetkel omandan teist magistrikraadi sotsiaalpedagoogikas. Minu salaunistus on aga olnud panna end proovile haridusasutuse juhina ja olen väga rõõmus, et see hetk on nüüd kätte jõudnud – Ülenurme lasteaed Nurmepesa näib oma nime õigustavat ja paistab olevat selline mõnus pesa, kus töötavad toredad inimesed, kellega on rõõm iga päev koos tegutseda.

Minu praegused eesmärgid direktorina on tagada stabiilsus lasteaia töökorralduses, toetada kolleegide motivatsiooni ja enesearengut ning hoida lasteaed pidevas arengus, et meil kõigil oleks siin hea olla!

Vabal ajal olen aga aktiivne harrastussportlane, osalen regulaarselt tennisetreeningutel, käin jooksmas ja jõusaalis. Samuti meeldib mulle perega jalutada matkaradadel ning suviti avastada toredaid paiku meie kaunil Eestimaal.

MARIS PÄRT,
Ülenurme lasteaia Nurmepesa direktor

Kino maale
EelmineMuusikakoolis
JärgmineVallavalitsuses on uus finantsjuht