Tublid ja ettevõtlikud Ülenurme noored

586

Ülenurme gümnaasium on mitu aastat järjest osalenud projektide tunnustamise konkursil „Ettevõtlik noor!“ Konkursile on oodatud kõik Tartumaa koolid, noortekeskused, noorteorganisatsioonid ja noortegrupid, kes on teinud viimase õppeaasta jooksul mõne projekti või noortealgatuse.

Sel aastal toimus projektide tunnustamise konkurss „Ettevõtlik noor!“ 5. oktoobril Ahhaa keskuses. Kui eelnevatel aastatel oli seal meie kooli esindanud üks projekt, siis sellel aastal oli projekte koguni kolm. 3.a klass (23 õpilast) oli seal teistele tutvustamas oma projekti „Lugemispidu“, mille eest pälvis ka eripreemia „Lugemislust“ ning lisaks „Osalemisaktiivsuse ja küsimuste küsimise“ eest konverentsil.

9.c klassi tüdrukud Marleen ja Liis-Marii tutvustasid oma korraldatud lühifilmide konkurssi ja festivali „Päästame Maad“ 3.-5. klassile, millega pälviti koguni peapreemia päevakajalisuse ja sihtgrupi kaasamise eest!

12.a klassi tüdrukud Andrea, Kelly ja Kerli tutvustasid aasta alguses korraldatud Kambja valla heategevuslikku tantsuvõistlust, millega koguti 166 eurot liikumispuudega laste toetusfondile.

Kõik noored said üritusel korraliku esinemiskogemuse, kiidukirjad ning motivatsiooni taas midagi ette võtta. Osalejatel oli võimalus soovi korral ka näitust külastada.

MERLIN PONNA,
Ülenurme gümnaasiumi projektijuht

Kino maale
EelmineÜhispingutus puhtama maailma nimel
JärgmineJooksime taas Direktori karikale