Maalimine on minu hingetee

Pilguheit kunstnik Reet Heinla eluteele

58

Olen sündinud 1952. aastal Tallinnas, lõpetanud Tallinna reaalkooli ja Tallinna tehnikaülikooli. Olen perega elanud nii Tallinnas, Tartus kui ka Valgas, kus elan ka praegu.

Maalimisega tegelen 2005. aastast. Olen ennast täiendanud paljudel kursustel ja õppinud erinevaid maalimistehnikaid – akvarelli, pastelli ja õlimaali. 2009. aastast olen jäänud truuks õlivärvidele, kuna nendega saan ennast kõige paremini väljendada.

Õlimaali olen õppinud Tartu rahvaülikoolis ja alates 2014. aastast osalen aktiivselt Robert Suvi juhendamisel tegutsevas kunstistuudios „Suvi”. Aastate jooksul on mul olnud mitmeid personaalnäitusi Valgamaal, Pärnus ja Tallinnas. Samuti olen osalenud oma maalidega kõigil kunstistuudio „Suvi“ maalinäitustel üle Vabariigi ja ka väljaspool.

Kino maale