Meid ümbritsev maailm oma kõigis vormides pulbitseva eluga on täis sündmusi ja üllatusi – enamik nendest toredad, mõned siiski ka koledad. Toredusi on alati mõnus sõpradega jagada, koledustest saadakse hõlpsamini üle just sõprade ning mõttekaaslaste abiga. Üksteisele tervist soovides mõtleme seda ilmselt siiramalt ning tungivamalt kui ehk mõnigi kord varem.

Lõppeva aasta 366 päeva sisaldasid samuti nii mõndagi. Meie vallaelus oli rõõmustavaid kordaminekuid üksjagu, mitmeid toekaid tegemisi jäi ka lõppakordide ootele – need tulevad vastsel aastal koos uute tõhusate ettevõtmistega. Lahendada tuli tavapäraseid ülesandeid, aga rinda pidi pistma ka täiesti enneolematute ja esmapilgul ehmatavategi probleemidega. Püüdsime koos hakkama saada, lahendusi leida. Üksteist kindlameelselt toetades ning ettevaatliku asjalikkusega toimetades oleme siiski täiesti tublisti toime tulnud. Omajagu tegevusi on sundpausile pandud, ent küllap annab praegune tasakäik lõppkokkuvõttes innustust hoopis uuteks värsketeks ettevõtmisteks. Leidub ju meie elanike ja ametnike hulgas ohtrasti sädeinimesi, kellel vaim väsimatult uudseid ideid genereerib!

Maakera pöörleb endiselt vääramatu väärikusega, elu läheb etteantud rütmis edasi ja meie kõigi ülesanne on ju oma eluga võimalikult hästi ning tulemuslikult hakkama saada.

Aastas on mitmeid pühasid, mil me meelsasti teeme heategusid, toetame abivajajaid, lausume lahke sõna lähedasele või naeratame heasoovlikult (praegu küll enamasti maski peidus) mõnele võhivõõralegi.

Head tehes ja sellest osa saades on hea tunne, maailm on justkui kröömike helgemaks ja valgemaks saanud… Hoidkem seda mõnusat tunnet endile võimalikult lähedal kõik need 365 järgnevat päeva!

 

HEIKI SARAPUU
Kambja vallavolikogu esimees

AIVAR ALEKSEJEV
Kambja vallavanem

Kino maale
EelmineTõrvandi arstipunkt lõpetab tegevuse
Järgmine24/7 Hingehoiutelefon 116 123