Sotsiaalkindlustusameti Tartu klienditeenindus asub tänasest uuel aadressil

1027
Sotsiaalkindlustusameti esindus Tartus.

Alates esmaspäevast, 18. jaanuarist asub sotsiaalkindlustusameti Tartu klienditeenindus endises maavalitsuse hoones aadressil Pepleri 35. Uude majja kolimisega on nüüd ühes asukohas koos ameti töötajad, kes enne asusid mitmel erineval aadressil. Ameti Tartu esinduses töötab ühtekokku üle saja inimese.

Tartu esindus on Tallinna järel suuruselt teine, seda nii töötajate kui ka klientide külastatavuse poolest. Uuenenud ja kaasaegse esinduse planeerimisel olid olulisteks kriteeriumiteks, et see oleks ligipääsetav klientidele ja töökeskkond vastaks ameti töötajate endi vajadustele.

Sotsiaalkindlustusameti lõuna piirkonna klienditeeninduse juht Mare Sillaots toob välja, et inimesed külastavad Tartu klienditeenindust rohkem just kuu alguses. „Kui tavapäraselt teenindame ühes päevas 50–120 inimest, siis kuu alguses küündib külastajate arv 160 inimeseni päevas.“ Ta lisab, et uude majja kolimist on juba mõnda aega oodatud ning inimeste esmased muljed on olnud igati positiivsed.

Uues majas on kasutatud erilahendusi, mis muudavad selle ligipääsetavaks erinevate vajadustega inimestele. Nägemispuudega inimestele on pimekirjas majajuht ja taktiilsed juhtteed, kuulmispuudega inimestele on loodud rohkem visuaalseid lahendusi ning paigaldatud silmusvõimendid. Samuti on klienditeeninduses mugav liikuda ratastoolis või mõnd muud abivahendit kasutades.

Uues asukohas jäävad samaks ka teeninduse lahtiolekuajad. Klientide vastuvõtt toimub: E 8.30–18.00; T, K, N 8.30–16.30; R 8.30–13.00.

Sotsiaalkindlustusametiga saab suhelda ka e-kanalite kaudu, kasutada e-teenuseid iseteeninduses aadressil iseteenindus.sotsiaalkindlustusamet.ee või riigiportaalis eesti.ee. Kirjutada võib

e-postile info@sotsiaalkindlustusamet.ee või helistada infotelefonile 612 1360.

Kino maale
EelmineVallavalitsuse istungilt
JärgmineVald sõlmib Euroopa kultuuripealinna koostööleppe