Külitse Aida Peosaal on tublisti arenenud

2279
Tõenäoliselt parim linnalähedane koht pulmade, sünnipäevade, seminaride, kontsertide ja muude pidulike sündmuste korraldamiseks!

Peomaja alumisel korrusel asuv suur peosaal on nüüdseks näinud rohkesti pulmi, sünnipäevi ning muid pidulikke üritusi, ligi kahehektariline maa-ala ümber maja suvepäevi, suguvõsakokkutulekuid, külapäevi ja kontserte.

Aidapeosaali rahvas on targalt ära kasutanud koroonaaega ja investeerinud peomajja ja ümbrusesse. Septembrist 2020 on külalistele avatud ka maja teisel korrusel paiknev väike peosaal koos saunaga, kus tähistada sünnipäevi, korraldada saunaõhtuid sõpradega või viia läbi seminare. Väikese peosaali oleme sisustanud nii, et peamiseks iseloomustavaks sõnaks on „mugavus“.

Peomaja ümbrusesse on istutatud puid, kaevatud suur tiik, kogu ümbrus korrastatud. Valminud on ka 70 m² terrass–välilava. Esimene kontsert on sinna kavandatud 13. juuniks, kus esineb ansambel Perepill. Kui õnnestub ja piirangud ei sega, siis on plaanitud külalisesinejaks Krahvi Teater, avame rahvapillide õpitoad.

MERILII HIRS,
Aida Peosaali perenaine

Kino maale
EelminePõllumajandusmuuseum on positiivne!
JärgmineEdukalt sooritatud rahvusvaheline inglise keele eksam