Ettevõte avas Tõrvandis kettagolfipargi

2263

Kambja valla kettagolfi harrastajad võivad rõõmustada! Jaanuari viimasel nädalal avati kettagolfaritele tuntud Tõrvandis uhiuus mänguala – Respo disc colf´i park. Rada on rajatud AS-i Respo Haagised eramaale ning on avatud kasutamiseks kõikidele ala harrastajatele.

Möödunud sügisel tegi ettevõte vastupandamatu pakkumise endise Tõrvandi kettagolfi raja eestvedajale Silver Saksale. Nimelt otsustas ettevõte anda oma hetkel äriliselt mitte kasutuses oleva maa kettagolfi pargi rajamiseks. Läks aega ja palju ühiseid töötunde aga tänaseks on park olnud juba nädala avatud ning avamäng sai laupäeval peetud. Park on võitnud selle lühikese ajaga rohkelt kettagolfarite südameid.

Kõik Tartumaa ja Kambja valla kettagolfi sõbrad on kaua oodanud parki, mis oleks neile avatud aastaringselt, kuna enamus siinseid parke suletakse lume saabumisega ning need avatakse suusatajatele. Respo kettagolfi pargis on kokku 12 harrastajasõbralikku rada. Rada küll kavandati suunitlusega harrastajale, kuid pakub mängulusti ka edasijõudnud mängijale.

Kuna siiski on tegemist nö elamurajooniga kõrvuti asetseva pargiga, paluvad pargi haldajad mängijatelt mõistvat ja hoolivat suhtumist just sealse käitumise ning mänguetiketi osas. Samuti tuleks olla hoolas parkimisel ning oma autod parkida selleks ettenähtud kohta.

Kino maale
EelmineKavandatakse Ülenurme gümnaasiumi spordihoone renoveerimist!
JärgmineSoojusvarustuse rike Tõrvandis