Confido avab täna Lõunakeskuses suurima kiirkliiniku

2180

Eesti meditsiinikontsern Confido avab täna Tartu Lõunakeskuses Eesti suurima, 270- ruutmeetrise kiirkliiniku, kust saab meditsiiniabi isegi õhtuti ja nädalavahetustel.

Tartu Lõunakeskuse kiirkliinikus on seitse vastuvõtutuba, kus pakutakse üld- ja eriarstide ning õendusteenuse vastuvõtte, lisaks laserravi- ja iluteenuseid.

Samuti pakutakse kohapeal erinevaid meditsiinilisi teenuseid – sünnimärgi kontrollimist, vaktsineerimisi ja koroonaviiruse SARS-CoV-2 vastaste antikehade kiirtestimist.

Taotleda saab tervisetõendeid ning teostada reisimise eeldusena vajaliku koroonaviiruse testimist koos reisisertifikaadi väljastamisega. Samuti saavad kiirkliiniku arstid avada haiguslehte ning retseptiravimi aegumise või korduvretsepti vajaduse korral retsepti väljastada. Seda kõike ka nädalavahetuseti.

Confido Healthcare Groupi juhatuse liikme Kadi Lamboti sõnul tasub kiirkliinikusse pöörduda kergemate vigastuste või halva enesetunde korral, erinevate uuringute teostamiseks, vaktsineerimiseks või ka lihtsalt meditsiinilise nõu saamiseks.

Tartu Lõunakeskuse tegevjuhi Marju Jeedase sõnul ei ole Lõunakeskus ammu enam lihtsalt kaubanduskeskus. „Me oleme elukeskkond, mis pakub klientidele lisaks kauplemisele ka erinevaid lisateenuseid. Meie soov on, et keskuse külastajad saaksid kõik vajalikud teenused ühest kohast kätte. Confido kiirkliiniku tulek Lõunakeskusesse on märk sellest, et üha rohkem avaliku sektori teenuseid jõuab kaubanduskeskustesse ja inimestele mugavalt lähemale,“ sõnas Jeedas.

Kiirkliinikutesse tasulisele vastuvõtule saavad tulla mis tahes perearstinimistusse kuuluvad või üldse ilma perearstita patsiendid. Vastu võetakse nii täiskasvanuid kui lapsi. Kliinikute külastamiseks ei oleks tavaolukorras aja broneerimine nõutud, kuid viiruse levikuga seonduvalt on eelnev registreerimine vajalik, garanteerides vastuvõtu igasuguse ootamiseta ja tagades nii patsientide kui kliiniku personali terviseturvalisuse.

Tartu Confido Kiirkliinik on avatud seitse päeva nädalas kümnest kaheksani õhtul. Tallinnas asuvad Confido Kiirkliinikud Lasnamäe Centrumis ja Nautica keskuses.

Confido Healthcare Groupi kuuluvad erinevate kaubamärkide all teenuseid pakkuvad kliinikud: värskelt avatud Confido Kirurgiakeskus; pere-, üld- ja eriarstiabi pakkuv Confido Meditsiinikeskus, kaubanduskeskustes asuvad Confido Kiirkliinikud, Confido Vaimse Tervise Keskus, Confido Sõltuvusravikeskus, töötervishoiule keskenduv Confido Töötervishoid, radioloogiateenuseid osutav Confido Radioloogiakeskus, Confido Laserravikeskus ja Confido Esteetilise Meditsiini Keskus. Lisaks kuulub gruppi Perearsti Nõuandeliin OÜ, mis haldab perearsti nõuandetelefoni 1220. Kokku koondavad grupi ettevõtted rohkem kui kahtsada erinevat terviseteenuse pakkujat.

Kino maale
EelmineValitsus kehtestas rangemad piirangud alates 1. märtsist
JärgmineRüselus