Vallavalitsuse istungilt

521

11. märtsil otsustati

Väljastada projekteerimistingimused:

  • Külitse alevikus Nurmenuku tn 18 maaüksusele elamu;
  • Soosilla külas Mäepõllu maaüksusele üksikelamu ja kahe abihoone projekteerimiseks.

Väljastada ehitusluba Külitse alevikus Soosilla vkt 8 üksikelamu püstitamiseks.

Algatada Laane külas Väike-Näki maaüksuse ja lähiala maaüksuse detailplaneering ning kinnitada detailplaneeringu lähteseisukohad.

Määrata Pulli külas asuvate Põdra ja Läti katastriüksuste vahelise piiri muutmise käigus tekkivatele katastriüksustele lähiaadressid ja sihtotstarbed.

Määrata ühekordne sotsiaaltoetus kahele isikule kogusummas 143 eurot. Jätta rahuldamata ühe isiku taotlus hooldajatoetuse määramiseks.

Korraldada puudega lapse lapsehoiuteenus ning hüvitada Varajase Kaasamise Keskus OÜle lapsele osutatud teenuse maksumus perioodil 15.03.-31.12.2021.

Vabastada vanemad Kambja valla munitsipaallasteaedade osalustasu maksmisest 2021. aasta märtsikuul 50% ulatuses ning aprillikuul 100% ulatuses riigis koroonaviiruse leviku tõkestamiseks kehtestatud piirangute tõttu.

Kohatasu vabastus laieneb nii lasteaias kohal käivatele kui ka vanemate poolt koju jäetud lastele. Lasteaias kohal käivate laste toidukulu tuleb vanematel tasuda.

Kõik valla lasteaiad jäävad avatuks ja lapsed, kelle koju jätmine pole võimalik, on jätkuvalt oodatud. Viiruse seljatamisele kaasaaitamiseks palub vallavalitsus kaaluda võimalust lapsega koju jääda.  Kambja vald teeb ka eralasteasutuste pidajatele ettepaneku rakendada nende asutuses käivate laste osas sama põhimõtet nagu vald oma lasteaedade osas otsustas. Vallavalitsus on valmis eralasteaedadele saamata jääva kohatasu kompenseerima vallaeelarvest, juhul kui eralasteasutus on avatud.

Toetada 2021. aasta huvihariduse ja huvitegevuse kava raames Ülenurme muusikakooli viiulite ostmisel summas 1320 eurot.

Määrata huvihariduse toetus noorsportlasele summas 250 eurot.

Sõlmida eluruumi üürilepingud nelja isikuga.

Kino maale
EelmineTöökorraldus valla lasteaedades ja raamatukogudes
JärgmineNoored panid kirja ootused KOV valimisteks