Politsei otsib Tartumaal kadunud 52-aastast Avot (otsingud lõppenud)

2687

TÄIENDATUD 02.04 kell 11.26

02. aprillil kell 10.00 alustas kadunud inimeste otsingutega tegelev SA Kadunud otsingugrupp Kambjas maastikuotsingut. Kell 10.44 leidsid otsingugrupi otsijad maastikuotsingu käigus Kambja alevikuga piirnevalt metsaga kaetud maastikualalt 52-aastase Avo, kahjuks mitte elusalt.
Sügav kaastunne Avo lähedastele, sõpradele ja naabritele.

26.03.2021 14.52: Politsei palub kaasabi selgitamaks Kambja alevikus kadunud 52-aastase Avo asukohta, kes lahkus oma kodust Männi tänaval.

Lähedased suhtlesid mehega viimati möödunud laupäeval, 20. märtsil, mil mees kodust lahkus. Sest ajast on teadmata, kus mees liigub või kelle juures aega veedab. Mehe elukoha kontrollimisel tuvastati, et kodust lahkudes jättis ta maha nii oma dokumendid kui ka võtmed, kuid telefon on mehega ühes. Paraku ei vasta mees aga kõnedele, et temalt endalt vahetult uurida, kas temaga on kõik korras.

Avo isikukirjeldus on edastatud kõikidele piirkonna patrullidele ning politsei kontrollib lähedastelt saadud infot võimalikest asukohtadest, kuhu mees võis minna.

Avo on 168 cm pikk ning sportliku kehaehitusega. Tal on lühikesed pruunikad juuksed. Paraku on teadmata, mis mehel kodust lahkudes seljas oli.

Politsei palub kõigil, kellel on infot mehe võimalikust asukohast, sellest teada anda hädaabinumbril 112.

Kino maale
EelmineLoometalgutele unistust ellu viima
JärgmineHotellis kõrbes toit