Hea käitumine ja hoolivus väärib tunnustamist

458

Kambja Pereklubi kuulutab koolides välja otsingud tubli lapse leidmiseks. Kuna õppeedukust hinnatakse koolides nagunii, tahab pereklubi tunnustada just neid, kes on tublid ka muul alal või on siis lihtsalt hea käitumisega sõbralikud ja hoolivad lapsed.

Need lapsed võivad olla küll tagasihoidlikud ja silmapaistmatud, kuid ka see võib olla nende tugevus. Seepärast said just sellised lapsed tunnustuseks tiitli Tubli Laps 2010 ja pereklubi jõulukingi.

 

Allpool on avaldatud pedagoogide iseloomustused seekordsete tublide laste kohta.

Karl-Markkus Hiiemäe Kuuste koolist

Karl-Markkus on Kuuste kooli 4. klassi poiss. Ta õpib hästi ja käitub eeskujulikult. Kaaslaste suhtes on ta alati sõbralik ja hooliv. Tema suust ei kosta kunagi halvustavaid ega ebaviisakaid märkusi.

Karl-Markkus on abivalmis ja tähelepanelik poiss. Vajalikul hetkel on tal ikka toetav või lohutav sõna olemas.

Kuna Karl-Markkus saadab hommikuti oma nooremat venda lasteaeda, siis jõuab ta kooli üsna varakult. Tänu sellele on teistele saabujatele koolipäeva meeldivaks alustuseks Karl-Markkuse reibas ja kõlav: „Tere hommikust!“

Kuuste koolipere arvates väärib Karl-Markkus igati Kambja valla Tubli Lapse tiitlit.

Madli Lehiste Kambja põhikoolist

Madli laulab, mängib pilli ja on käsitööhuviline. Ta käib laulmas laulustuudios, aga esineb ka paljudel kooli- ning valla üritustel (nt memme-taadi pidudel).

Madli õpib muusikakoolis viiulit ja esindab kooli muusikaolümpiaadidel.

Veel on Madli kunsti- ja käsitööhuviline – talle meeldib joonistada, ta käib käsitööringis.

Madli on esindanud Kambja põhikooli ka emakeeleüritusel, kus käis luuletust lugemas.

Madli on hea õppeedukuse ja käitumisega laps, kes tihti abistab kooliürituste ettevalmistamisel.

Oliver Vainikko Unipiha algkoolist

Oliver Vainikko astus Pangodi Unipiha Algkooli 1. klassi 2002. a. Kuueaastase terase poisina ei tahtnud ta enam kodus istuda ning vanemad otsustasid kooli kasuks.

Esimesest koolipäevast alates on olnud Olle (nii kutsuvad teda koolis kõik) meie kooli kõige sõbralikum laps. Kunagi ei ütle ta kellegi kohta halvasti ega narri kedagi. Hea meelega aitab ta alati igaüht, kes abi vajab. Ta saab suurepäraselt hakkama õpetaja asendajana esimeses-teises klassis.

Oliver on väga hea õppija, ta osaleb aktiivselt kooli üritustel. Tema sõbralik ja hooliv olek toob meie kooliperre tasakaalukust ja sõbralikkust.

Kambja Pereklubi liige Annely Zeigo

Kino maale
Eelmine„Kambjas tantsisid sõbraga inimesed Rannust ja Elvast, Tartust ja Ülenurmest ja mõned isegi … Kambjast.“
JärgmineKinnisvaramulli lõhkemine lumelinlasi ei häirinud