Talgupäev Aarikel kulges vahvalt ja päikseliselt

371

{oziogallery 860}

Aarike hooldekeskuses käisid traditsioonilist talgupäeva tegemas Tartu kristliku turvakodu kasvandikud koos õpetajate Marika ja Kristjaniga.

Suur tänu Peeter Laasikule, kelle eestvedamisel lapsed meile appi tulid.

Talgupäeval andsid oma osa ka hooldekeskuse töötajad – kes üksi, kes pereliikmetega. Noorimad osalejad olid kolmeaastane Johanna, kes koos emaga pinke värvis ning viiene Meelis ja kaheksane Allan, kes oksi lõkkesse kandsid.

Talgutööd tehti tublisti – ikka Euroopa kodanike aasta – nõnda see 2013. aasta on välja kuulutatud – vääriliselt.

Talgutel jätkati juba aastaid tagasi alustatud metsaistutamist. Sel korral istutati üle kahesaja kuuseistiku. Mullu rajatud tammik kasvab kenasti.

Riisuti ja veeti ära palju sügisesest lehesajust tekkinud prahti, värviti pinke ja laudu – ikka selleks, et meie klientidel jätkuks silmarõõmu.

Operaator Krõps püüdis salvestada erinevaid inimesi erinevaid töid tegemas.

Üritus lõppes ühise seljanka ja kringli söömisega. Talgujuht Elle ulatas tänusõnadega kõigile osavõtjaile talgupäeva meenutuseks nimelise tänukirja.

Kaks tegusat noorikut, kes liitusid meiega Tartust, tegid ettepaneku, et talgukohtade ja -päevade info võiks olla avatud terve aasta, sest on inimesi, kes sooviksid teinegi kord oma vabast ajast tulla linnamüüride vahelt kellelegi appi midagi kasulikku tegema. Antud ettepanek sai edastatud „Teeme ära!“ talgute Tartu piirkonna staapi.

Aitäh kõigile osalejatele ja kohtumiseni sügisesel talgupäeval, mis on Aarikel samuti traditsiooniks kujunenud!

Tänuga

Aarike hooldekeskuse pere nimel

Elle Ott

Kino maale
EelmineVõistujooks ümber järve
JärgmineOlümpiamedalist Aleksander Tammert eeskujuandjana Kambjas