Imeline kevade algus!

525
 

SÜDAMEST SÜDAMESSE: Muusikaõpetaja Anu Ird ja Kambja lasteaia mudilased tõid Aarike hooldekeskusesse perele kevaderõõmu kauni kontserdiga. Foto: Ette Ott

„Hinge sees, tema keskel seisab ühel jalal lind. Lind, kelle nimi on Hingelind ja kes tunneb kõike seda, mida meiegi tunneme.“ – nii kirjutasid sotsiaaltöötajate päeval kõikidele kolleegidele Alatskivi valla sotsiaaltöötajad.

Jah, see on tõsi, me elame iga päev hingates ja nautides kõike, mis meid ümbritseb.

Nii tore on, kui Sind ümbritsevad niisugused sõbrad nagu Kammeri kooli pere või Kambja lasteaia pere, kes igal kevadel toovad oma olemise, ilusate laulude ja luuletustega sära silma meie eakatele. Tänan teid ja soovin, et ikka päike paitaks teie põski ning tuul siluks juukseid.

Tore, et meil on olemas sõbrad Tartu kristlikust noortekeskusest ja Lions Club Tartu Tammest, kellega koos teeme palju ära maikuu esimesel laupäeval „Teeme ära“ ürituse raames.

Sel aastal oli talgute deviisiks „Talgutöö põlvkondade koosmeeles“. Reibas meeleolu ja kerge vihmasabin olid need, mis saatsid meid kõiki talgutel, mille raames sai peahoone juures korda metsapargi üks osa, kuhu rajatakse klientidele vaba aja veetmise plats. Värskema ilme said ka püsilillepeenrad. Siiras tänu kõigile!

Kui keegi meid kallistab, hakkab Hingelind, kes elab sügaval meie kehas, kasvama ja paisuma, kuni ta täidab peaaegu kogu meie sisemuse. Tal on hea olla, kui meid kallistatakse. Kallistagem, sest seda ei saa kunagi palju.

Sügav kummardus ja tänu meile kõigile. Hoidkem ikka seda Hingelindu.

Tänuga

Elle Ott

 

Kino maale
EelmineLõkked ja grillimine
JärgmineKodune prügilõke kahjustab inimese tervist