Tantsud südamesse

1733

Ülenurme gümnaasiumis toimus 14.veebruaril 5.-7. klassidele mõeldud tantsuvõistlus „Tantsud südamesse”, mida kooli õpilased Karoliina Kruustük, Nelle-Ann Vare ja Emma Riin Paju korraldasid oma loovtöö raames.

Korraldajate arvates on noored hakanud aina vähem aktiivselt koos aega veetma ja selle olukorra parandamiseks tuligi idee korraldada tantsuvõistlus. Võistlus korraldati sõbrapäeval, kuna see tundus võistluse läbiviimise põhjust arvestades kõige sobivamana. Info jagati klassidele juba sügisel, et neil oleks aega valida laul ja hakata tasapisi tantsukava mõtlema.

Koos avaesineja ja üllatusesinejatega oli esinemas kokku üle 20 õpilase. Žüriisse olid palutud Ülenurmes tegutseva Neptune tantsustuudio treenerid Grete Anete Karpov ja Merit Leiman ning saatest „Väikesed hiiglased” tuntuks saanud tantsija Elisabeth Ilves. Kohtunikud olid valitud selle järgi, et kõik tegelevad tantsimisega ja oskavad tantsu hinnata ning on võimelised esinejate hulgast välja selgitama kõige tublima ning andma välja ka eriauhindu.

Kõige tublimaks klassiks osutus 6.a klass.

Tagasisidest võib järeldada, et üritus õnnestus ning nii osalejad kui publik jäid sellega rahule. Õnnestumisele aitas ilmselt tänuväärselt kaasa ka see, et antud loovtööd toetasid mitmed ettevõtted, kes varustasid auhindadega ning panustasid snäkilauale. Täname meie sponsoreid Coop Põlva tarbijate ühistut, Kommipommi (OÜ Estinvait), Fazerit ja Nõo Lihavürsti. Täname ka kohtunikke ja osalejaid väga meeldiva koostöö eest, samuti täname loovtöö juhendajat Merlin Ponnat, kes aitas kõik kavandatu ellu viia!

Soovime kõigile head sõbrakuud!

EMMA RIIN PAJU, KAROLIINA KRUUSTÜK, NELLE-ANN VARE,
8. klassi õpilased

Kino maale
EelmineAaretejaht Bee-botidega
JärgmineKambja valla noortevolikogu tegemistest