Kampaania „Aitäh, õpetaja!“

#aitähõpetaja

1210

Ettevõtlike noorte koda JCI Tartu algatas õppeaasta lõpu puhul sotsiaalmeedias üle-eestilise kampaania: “Aitäh, õpetaja!”

Igal kevadel, õppeaasta lõpus on õpilased saanud oma õpetajaid tänada lilleõiega. 2020. aastal jäävad enamikel õpilastel lilled õpetajatele viimata. Selleks, et kõik soovijad saaksid ka tänavu õpetajatele tänu üles näidata, on koda loonud Facebooki pildiraami: “Aitäh, õpetaja!”, mida on võimalik kõigil oma profiilipildi juures kasutada.

Käesoleval aastal sai kogu maailma haridussüsteem raputada seoses COVID-19 viiruse laiaulatusliku levikuga. Uue olukorraga tuli kohaneda nii õpilastel, lastevanematel kui ka õpetajatel. Eriolukorra tõttu sai harjumuspärane õpe kõigi osapoolte jaoks uue vormi ning õpetajad, õppejõud, lasteaiaõpetajad, juhendajad ja ka treenerid pidid oma õpilastele teadmisi jagama distantsilt. “Jätkusuutlik, kvaliteetne ja õiglane haridus ei oleks võimalik ilma meie suurepäraste õpetajateta. Seetõttu algatasime õppeaasta lõpu puhul sotsiaalmeedias turunduskommunikatsiooni kampaania juhtimaks tähelepanu õpetajatöö olulisusele ning tunnustamaks õpetajaid distantsõppel tehtud töö eest”, kirjeldab projekti juht ning 2020. aasta JCI Tartu president Anni Tõnismäe.

JCI Tartu visioon on olla hariduse platvorm, kus ettevõtlikkus viib kokku parimad praktikad ning teoreetilised teadmised ja mille fookuses on tulevikuoskuste arendamine. JCI on rahvusvahelise organisatsioonina ÜRO strateegiline partner ning pühendunud kestliku arengu eesmärkide saavutamisele aastaks 2030. Eesmärke on kokku 17, JCI Tartu on võtnud oma tegevuses fookuseks hariduse eesmärgi number 4: tagada kõikidele kaasav ja õiglane kvaliteetne haridus ning elukestva õppe võimalused. Käesolev kampaania aitab kaasa ÜRO kestliku arengu eesmärkide saavutamisele, kuna juhib tähelepanu õpetajatöö olulisusele.

Näita õpetajatele, et hoolid! Kampaania kestab 08.06-14.06.2020.

Triin Nõmmistu
projekti turundusjuht

Kino maale
EelmineLõppes konkurss #tartumaine kingitus
JärgmineKoduabiteenused