Edukas maakondlik luulekonkurss veebi vahendusel

736

17.-18. novembril toimus Ülenurme gümnaasiumis Tartumaa veebipõhine luulekonkurss „Parim rohi – naer ja nali“ 1.-4. klassidele. Konkurss toimus Microsoft Teams’i veebikeskkonnas ja osavõtjaid oli üle 60 õpilase 12 koolist.

Ülenurme gümnaasium on varemgi Tartumaa luulekonkursse korraldanud, aga seekord oli kogu üritus veebipõhine, nii et isegi koolis paiknev žürii viibis õpilastest eraldi ruumis.

Esialgu tehniliselt keerulisena tundunud konkurss sai suuremate tõrgeteta läbi viidud. Tagasiside osalejatelt oli positiivne. Õpilased said kõiki oma paralleelklassi õpilasi esinemas näha ja kuulda. See oli kindlasti õpilastele ja juhendajatele tore kuulamine ja vaatamine. Õpilased said ka võimaluse osaleda võistlusel oma mugavas ning tuttavas koolikeskkonnas ilma koolimajast lahkumata. See oli uudne ja põnev kogemus kõikidele ürituse korraldamisel, läbiviimisel ja osalemisel, mis kindlasti motiveeris osalema ja korraldama veebipõhiseid üritusi teinekordki.

1. klasside arvestuses saavutasid Ülenurme gümnaasiumi õpilased Steven-Tristan Rätsep II koha ja Simon Saare III koha ning Sädeli Roos eripreemia väga hea teksti tunnetuse eest. 2. klasside arvestuses saavutas I koha Marjanna Koort. 3. klasside arvestuses saavutas III koha Kaisa-Kristin Kangro ning 4. klasside arvestuses sai Mariette Lepp II koha.

Palju õnne osalejatele ja täname kõiki juhendajaid ning žüriid!

MERLIN PONNA,
Ülenurme gümnaasiumi projektijuh

Kino maale
EelmineSel aastal teisiti
JärgmineKaitseliidu rännak Kambja valla teedel