Imeline koostöö Aarikel jätkub

927

Tormid ja tuuled ning nendest põhjustatud elektrikatkestused on jõudnud ka meile. LC Tartu Tamme ja LC Lüneburgi liikmete abiga saime peamaja tarbeks osta generaatori, et 65 kliendile iga ilmaga toitu valmistada. Generaatori maksumust toetasid meie sõbrad 3000 euroga. Aitäh!

Ootamatu jõulukingitus on ka LC Tartu Tamme ja OÜ Haage Joogid poolt hooldekeskusele sponsoreeritud Tartumaa sügavustest pumbatud vesi kenasti disainitud pudelites. Täname!

Traditsiooniline kolmanda advendiküünla süütamine Tartu kristliku noortekodu kasvandike meeleoluka kontserdi saatel ja LC Tartu Tamme presidendi Andrus Kõre tervitustega toimus 13. detsembril. Loomulikult toimus kohtumine kõiki turvanõudeid ja -eeskirju täites.

Koostöös OÜga Juunika Koolitus toimus novembris töötajate sisekoolitus „Infektsioon hoolekandeasutuses“, lektoriks Tiina Teder. Koolitusel oli nii teoreetiline kui ka praktiline osa, kus kõik töötajad riietusid tööriietesse ja pärast riietusid lahti isiklike kaitsevahendite kasutamisel kõiki õigeid võtteid silmas pidades.

Novembri algul käisid meie uute töötajatega vestlemas karjäärinõustajad Anne Kaaber ja Ave Karu Tartu töötukassast ning me saime seitsmele töötajale koolitusrahad. See on suur abi tulevikus koolituste läbiviimiseks, et tõsta töötajate kvalifikatsioon nõutavale tasemele.

Täitus üks pikaajaline unistus – Kambja valla toetusel ehitati Aarike territooriumil Virulase külas välja tänavavalgustus. Suur tänu OÜ Olme tegusatele töömeestele! Rajatud valgustus on vajalik kogu küla rahvale, kes sõidavad Aarikelt läbi ja ootavad bussipeatuses liinibussi.

Siiras tänu Epp Noobelile ja Aleksander Juhansonile, kes meid sponsoreerisid lamatistevastase madratsiga. Riina Küllotile suur aitäh omakootud 30 paari imeliste villaste sokkide ja kauni vaiba ning maiustuste eest!

Ülenurme käsitööseltsi poolt kingitud padjad.

Suur rõõm oli teha lõppevalgi aastal koostööd Ülenurme käsitööseltsi liikmetega eesotsas Maire Hennoga – kogu aasta jooksul kinkisime sünnipäevalastele-juubilaridele näputöönaiste loodud kauneid käsitööpatju.

Töötajatega tegime aasta kokkuvõtte 15. detsembril, kus arutasime sihtasutuse nõukogu otsuseid 2021. aastaks. Tulevikuplaanid ei ole just helgete killast, kuid loodame parimat. Usk, lootus ja armastus pidid olema edasiviiv jõud.

Traditsiooniline kohtumine Kammeri kooliperega jäi küll ära, kuid nad saatsid meile toreda tervituse:

„Jõuluõhtuks küünlasära, mis ei hingest kustu ära!

Helisevat aastat uut, tervist, õnne hästi suurt!

Tähesära, lumevalgust, mitme uue rõõmu algust!

Hüüame teil hästi valjult: „Uuel aastal õnne palju!“

Olge terved, olge hoitud, kammerlased!

SAl Aarike Hooldekeskus valmis ka sel aastal oma kalender, mis koos heade soovidega saadeti kõikidele koostööpartneritele.

Mida soovida meile kõigile?

Kodusoojust, üksteise mõistmist, ilusaid mõtteid, häid tegusid ja rohkelt õnne, tervist uuel aastal!

SA Aarike Hooldekeskuse pere nimel

ELLE OTT,
hooldekeskuse juhataja

Kino maale
EelmineMaalimine on minu hingetee
JärgmineKambja kandi kirjanik Aidi Vallik ei jäta lugemishuvilisi nälga