Laul teeb rinna rõõmsaks

649
Foto: Kalev Lilleorg

Neljapäeval, 21. oktoobril kell 19 Kambja kultuurikeskuses etenduv Rakvere teatri „Lihtsalt, rõõmuks” on sündinud laulvate näitlejate soovist pakkuda publikule üht üdini rõõmsat ja mõnusat õhtut. Selleks on kontsertlavastuses esitamiseks välja valitud oma lemmiklood, nii Eesti estraadiklassikast, poplugudest kui ka maailmaparemikust – Artur Rinnest Vaiko Eplikuni, sekka Queen ja The Beatles. Rõõmsad ja lüürilised laulud toovad naeratuse suule ja viivad kuulajad seiklema elu ja armastuse radadele.

„Lihtsalt, rõõmuks” räägib sõprusest, meeste ja naiste vahelistest suhetest, mõistmisest ja mittemõistmisest, koostegemise rõõmust. Laval on viis meest ja üks naine ning õhtu möödub vallatu koketeerimise saatel. Tahad või ei, aga laul teeb rinna rõõmsaks.

Lavastus on sellest, mis liigutab inimest kurbuses ja rõõmus, üksinduses ja armastuses – muusikast. Lavastuse idee ja teostuse taga on Toomas Suuman, Silja Miks, Margus Grosnõi, Madis Mäeorg, Imre Õunapuu, Vootele Ruusmaa (külalisena) ja Teno Kongi (külalisena).

 


Kontsertlavastus „Lihtsalt, rõõmuks”

 

Kino maale
EelmineLangenud puulehti ei tarvitse kõikjalt koristada
JärgmineCOVID-19 tõttu vajab haiglaravi 313 inimest; uusi nakatunuid 1506, vallas 12