-1.2 C
Kambja
Reede, 19.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKooliaeg Kuuste kooli üheksandike arvamustes

Kooliaeg Kuuste kooli üheksandike arvamustes

„Siin koolis oli väga tore, kahju et pean siit nüüd lahkuma.“

Elerin: Meeles on esimene koolipäev, mil kohtasin oma esimest õpetajat ja uusi sõpru. Mäletan veel, et pidin lugema 10-ni ja tagasi. Kümnest tagasi polnud ma kunagi lugenud, aga koolis sain sellega üllatavalt hästi hakkama.

Pinginaabri valik polnud raske, sest istusin tüdruku kõrvale, keda teadsin juba pikka aega. Kahjuks pole ma teda enam aastaid näinud.

Olen oma praeguste klassikaaslastega väga rahul ja neist on kahju lahku minna.

Taavi: Esimeses klassis olin ainuke õpilane, teises klassis olin samuti ainuke õpilane. Kuna teises klassis olid hinded kehvad, pidin jälle esimesse minema. Seal oli juba teisi ka. Sain palju sõpru, mõned neist on küll meie koolist lahkunud, aga ma tean, mis nad praegu teevad.

Siin koolis oli väga tore, kahju et pean siit nüüd lahkuma.

Annika: Mina olin esimeses klassis väga arglik tüdruk ja ei julgenud kellegagi suhelda. Nüüd aga on see kool mulle väga kalliks saanud, siin on väga toredad õpetajad ja klassikaaslased. Ma ei tahaks siit lahkuda, sest ma olen selle kooliga ära harjunud ja siia jäävad maha nii kallid inimesed.

Rainer: Mina olen Kuuste koolis käinud esimesest klassist peale, kuid teises klassis käisin ma natuke aega teises koolis, siis tulin siia kooli tagasi ja käisin siin koolis edasi kuni praeguseni.

Nüüd ma lahkun Kuuste koolist, sest see on põhikool ja ma lõpetan. Siia jäävad maha kõik sõbrad.

Kristjan: Olen koolis käinud juba 9 pikka aastat. Nendest 4 olen käinud Kuuste koolis. Kuigi nüüd pean Kuuste koolist lahkuma, jääb ta meelde hea ja toreda koolina.

Ivo: Ma tulin siia kooli kaheksandasse klassi. Nüüdseks hakkan ma lõpetama 9. klassi. Mulle meeldib see kool väga ja ma ei tahaks siit lahkuda. Mul on siin palju sõpru ning kui ma olen selle kooli lõpetanud, ei pruugi ma neid enam kunagi näha. Kõik õpetajad on väga abivalmid ja head. Nad oskavad hästi õpetada. Niisiis on mul väga kurb siit lahkuda.

Margus: Mina tulin Kuuste kooli 9. klassi, varem käisin ma linnas koolis. Algul oli raske harjuda siinse koolikorraga, kuna linnas on paljud asjad teistmoodi. Tasapisi võeti mind omaks.

Siin on mul ka hinded paremad, kui linnas, kuid gümnaasiumi ma sisse ei saanud.

Mul oli tore aasta ning ma lahkun siit koolist, kuna minu 9 aastat põhikooli on läbi saanud.

Madis: Ma olen siin koolis käinud 9 aastat. Selle aja jooksul on mul õnnestunud jääda suvetööle, aga mitte istuma.

Kui ma esimesse klassi tulin, tundus see kool isegi lõbus, aga aastad läksid ja lõbu kadus.

Minu klassist on aastate jooksul palju klassikaaslasi läinud ja tulnud. Nüüd olen ma üheksandas klassis ja kui vaatan tagasi, siis vahepeal on olnud lõbus, vahepeal mitte.

Tarmo: Väiksena tahtsin hirmsasti kooli minna, aga nüüd, kui olen suur, tahan siit ära saada.

Lauri: Kuuste kool jääb mulle tulevikus meelde ainult heas mõttes, sest kõik need üheksa aastat, mis ma siin käinud olen, on olnud huvitavad ja lõbusad. Siinsed õpetajad on sõbralikud ja abivalmid. Klassikaaslased on mul alati olnud hea huumorisoonega ja toredad kaaslased ka peale kooli. See kool on saanud ajapikku väga koduseks ja siit on päris kurb ära minna.

Loetumad