-2.2 C
Kambja
Reede, 19.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivÕnnelik finišeerumine

Õnnelik finišeerumine

 klassipilt

 SIRGESELGSELT JA KINDLAMEELSELT UUTELE TEEDELE: Klassijuhataja Grete Kärmas, Karl-Markkus Hiiemäe, Egert Ehrlich, Ekke Odd Köösel, Aires Ojamäe, Kaimo Lõim.

Kui ma 2013. aasta oktoobris ootamatult vabanenud õpetajakohale Kuuste koolis tööle asusin, sai minust lisaks ajalooõpetajale hetkega ka kolme paraja kõuriku klassijuhataja (kellest üks tegelikult polnud kõurik, aga ülejäänud kahe intensiivsus varjutas selle).

Kõhklesin toona, polnud õpetajaameti suhtes kunagi erilist kutsumust tundnud, klassijuhatajaametit polnud ma kaalunudki, ent suutsin sellest hoolimata veenvalt mõjuda. Edasine on juba ajalugu …

Nüüdseks on möödas kolm kooliaastat, kolmest kõurikust on vahepeal saanud viis asjalikku noormeest ning minust teismeea veidruste spetsialist. Pärast kahe õpilase pooldumist, kergemaid ja raskemaid aegu, on poisid viimaks Kuuste kooli finišis ning juba uutele radadele suundumas, nagu ma isegi.

Kõhklused olid ent asjatud, tagantjärele olen tänulik selle kogemuse eest ning mul on väga hea meel, et tutvusin Kuuste koolipere, Ekke, Karl-Markkuse, Airese, Kaimo ja Egertiga.

Klassijuhataja Grete Kärmas

 

Kuuste kooli 65. lend

  • Karl-Markkus Hiiemäe
  • Egert Ehrlich
  • Ekke Odd Köösel
  • Aires Ojamäe
  • Kaimo Lõim

 


Samal teemal:

 

SIRGESELGSELT JA KINDLAMEELSELT UUTELE TEEDELE:
Klassijuhataja Grete Kärmas, Karl-Markkus Hiiemäe, Egert Ehrlich,
Ekke Odd Köösel, Aires Ojamäe, Kaimo Lõim

Loetumad