Tõrvandi korvpalli tegemistest…

1873
Võnnu karikavõistlustel kuldses meeskonnas mängisid: Raavo Merimaa (alt vasakult), Harald Henn, Rome Sau, Allen Luigas, kapten Alvar Sukk, Margo Jakobson (ülevalt vasakult), Egnar Voog, Karl Proos, Allan Gescheimer, Toomas Sepp, Aivo Kazbekov. Lisaks mängisid veel: Rene Tammeorg, Marek Schoppe, Marko Köbas, Hendrik Võlli ja Artur Khokkonen.

Helia Puit/Tõrvandi korvpalliklubi loodi aastal 2008. Tänaseks oleme juba tegutsenud ligi 10 aastat! Kindlasti on inimesi, kes pole meist selle aja jooksul midagi kuulnud või pole meie tegemistega kursis. Räägin natukene lähemalt.

Võistkond koosneb põhiliselt meie vallas elavatest- ja töötavatest spordisõpradest. Tekib küsimus, kuidas on võimalik, et nii pikalt juba oleme tegutsenud…vastus on lihtne, kõik kellele meeldib korvpall ja mängivad seda südamega siis tekibki kokku meeskond, kus on mõnus atmosfäär ja SUPER meeskonna vaim. Sellel hooajal on seatud eesmärgiks, osaleda võidukalt erinevatel turniiridel ja saavutada kõrge koht Tartumaa Meistrivõistlustel. Meeskonna värvid on väga Eestipärased sini-must-valged.

Siinkohal üleskutse ka vallaelanikele, kes tunnevad, et tahaksid ka korvpalli Tõrvandi meeskonnas mängida ja olla osa meie meeskonnast, siis ootame teid treenimamängima! Selle hooaja treeningud toimuvad teisipäeviti kella 20.00 – 21.30 Ülenurmes ja Neljapäeviti 20.00 – 21.30 Tõrvandis. Võistlusmängude toimumise kohta pikema ajakava leiate Tartumaa korvpalli koduleheküljelt www.vile.ee ja leia meid ka Facebookist #Helia Puit /Tõrvandi korvpalliklubi.

Lõpetuseks teeksingi suure kummarduse meie toetajate ees: Ülenurme vallavalitsus, AS Helia Puit ja Eggersmann Eesti, kellega meil on olnud väga meeldiv koostöö. Loodan, et seda jätkub meil pikkadeks aastateks.

Sportlikku kevadet soovides,

Alvar Sukk

Kino maale
EelmineVõimlejate uue aasta esimesed etteasted
JärgmineMagusat ja soolast maapähklivõid Külitsest!