Kambja koolides lõppesid lõpuaktused

784
Ülenurme Gümnaasiumi lõpuaktus 21.06.2022. Foto: Marko Ojakivi

Teisipäeval, 21. juunil said lõputunnistused Ülenurme Gümnaasiumi abituriendid. Möödunud nädalal pälvisid tunnistused Kambja, Vana-Kuuste ja Ülenurme põhikoolilõpetajad.

Ülenurme Gümnaasiumi lõpetas 62 abiturienti, kellest kuldmedaliga lõpetas üks ja neli pälvisid hõbemedali. Samuti osalesid mitmed gümnaasiumilõpetajad edukalt Eesti ja rahvusvahelistel spordivõistlustel.

Gümnaasiumi lõpuaktusel tõi vallavanem Argo Annuk välja, et alati tasub püüelda seatud eesmärgi poole ja kui kogeda tagasilööke, siis selleks et õppida nendest ja püüda uuesti. „See on märgatavaim spordis, kuid tegelikult ka paljudes teistes valdkondades, et edu tuleb raske tööga. Kuid tehtu tulemuslikkust tõestavad siin saalis lõpetajate järjest paremad tulemused,“ jätkas Annuk.

Ülenurme Gümnaasiumi põhikooli lõpetas 71 õpilast, kelle seast pälvisid kiituse 17 õpilast. Põhikoolilõpetajad olid edukad vabariiklikel ja rahvusvahelistel olümpiaadidel, kus mitmed pälvisid kõrgemaid kohti sh esikoha. Samuti osaleti tulemuslikult maakondlikel ainevõistlustel. Võidukalt esineti nii Eesti kui rahvusvahelistel spordivõistlustel.

Kambja Ignatsi Jaagu Koolis anti lõputunnistus 16 õppijale, kellest kaks õpilast leidsid eraldi märkimist. Esiletoomist vääris nende osalemine vabatahtlikes, ühiskondlikes ja teaduslikes projektides.

Kuuste Kooli lõpetajaid oli tänavu viis sh nendest kahte õppijat tõsteti esile väga heade ainealaste teadmiste eest.

Kino maale
EelmineKambja tervisejooksusarjas tänavu igal etapil kolm jooksu
JärgmineKambja kool võtab tööle õpetajad