Noored Kotkad käisid kevadlaagris

355

Koolivaheaja esimesel nädalavahetusel, 23.-24.aprillil toimus Kiipuse laagriplatsil Noorte Kotkaste Tartu maleva kevadlaager. Tegemist oli kevadise laagrihooaja ühe suurima üritusega, kus oli koos ligi 130 noorkotkast ning 40 instruktorit-noortejuhti.

Laagri põhitegevuseks olid erinevad harivad ja sportlikud õppepunktid ning töötoad, mis olid seotud järgukatsete teemade õpetamisega. Näiteks räägiti ajaloost ja köetava telgi püstitamisest, õpetati tule süütamist ja noa käsitsemist, ehitati püstkoda ja lindude pesakaste ning osaleti veel mitmetes põnevates töötubades. Õhtuste tegevuste hulka kuulus uutele noorkotkastele pidulik tõotuse andmise tseremoonia. Võtsime enda ridadesse vastu 23 uut tublit noormeest.

Laupäeva õhtul toimus ka meeleolukas luuremäng, millest said kõik laagrilised osa võtta. Pühapäeval jätkus laager küll pisut vihmasema ilmaga, aga see ei vähendanud rõõmu metsalaagris olemisest. Kevadlaagris osales ka Ülenurme ja Tõrvandi noormeestest moodustatud Tornaado rühm: kokku oli laagris kohal 23 liiget ning nende seas ka mitu uut huvilist. Telgipealikeks olid samuti oma rühma noormehed, kes eelmisel sügisel läbisid ka salgapealike kooli kursuse.

Kokkuvõttes läks laager edukalt ning kõik osalejad said kindlasti mitmete oskuste ja teadmiste võrra rikkamaks.

SANDER KUKK,
NK Tornaado rühmapealik

Kino maale
EelmineRüblikute uudised
JärgmineMuusikakoolis