Reola kultuurimaja muusikastuudio tegemistest

694
Foto: William Iven (cc)

Reola kultuurimajas on nüüdseks juba pea kaks aastat tegutsenud muusikastuudio, kus saab õppida algtasemel kitarri, basskitarri ja trumme. Selle aja jooksul on meie juures pillimängu õppinud erinevates vanuses ja erinevatelt elualadelt inimesed. Nüüd võtame taas vastu uusi õpilasi. Alustuseks ei pea olema ei teadmisi ega oma pilli, kuigi nende olemasolu ei tee paha. Kui tahad aga õppida instrumenti, kuid ei tea täpselt, millist, võid lihtsalt tulla proovima – kohapeal on kõik pillid katsetamiseks olemas. Tunnid on individuaalsed.

Sel aastal saime rahastust huvihariduse tarbeks ja soetasime palju uut helitehnikat mikrofonidest ja juhtmetest kuni kitarride ja võimenditeni, et muusikastuudio töö senisest veelgi sujuvamalt liiguks. Lisaks pillimängu õppimisele on nüüd võimalik õpilastel salvestada oma tarbeks või avaldamiseks muusikat.

Muusikastuudio juhendajaks olen mina, Janar Sarapu. Olen muusikaga tegelenud juba umbes 12 aastat. Alustasin kitarriga, aasta hiljem võtsin kätte basskitarri ja mõni aasta pärast seda ka trummipulgad. Seetõttu sai ka need pillid muusikastuudio kavasse võetud.

Kui Sinul on huvi pillimängu vastu, aga ei tea, kust alustada, võta minuga ühendust e-postiaadressil sarapu.janar@gmail.com ja lepime aja kokku.

JANAR SARAPU,
muusiakastuudio juhendaja

Kino maale
EelmineÜlenurme segakoor ootab kaashuvilisi!
JärgmineHakkame santima!