Kuuste lasteaed sai 15!

562
Saalis esiplaanil kaks torti; tagaplaanil lasteaialapsed ja õpetajad-kasvatajad.
Kuuste lasteaed tähistas 15. sünnipäeva. Foto: Inga Kurgjärv

6. septembril tähistasime oma armsa lasteaia 15. sünnipäeva. Kogunesime selleks puhuks kõik koos saali, kus nii lasteaia- kui ka kooliperet ootasid koguni kaks suurt ja imemaitsvat torti.

Esialgu saime neid küll vaid kaugelt imetleda, sest sünnipäevale kohaselt peab tähtpäevalist ikka kõigepealt lauluga tervitama. Nii kõlaski meie saalis direktor Lenne Ojametsa eestvedamisel üsna mitmehäälne ja vali õnnesoovilaul. Et aga üks 15-aastane armastab ka tantsida, siis lõime meiegi oma tantsukingad juba varakult läikima. Koos koolilastega võtsime käsile kõigi lemmiku „Kes aias“, kus mesilastena said läbi roosipõõsaste käia kõik lasteaia Õnnetriinud, Nublud ja Päiksekesed. Enne veel, kui küünlad tordil süüdati, läks tantsuks ka „Mul on üks tore tädi“. Ja neid toredaid tädisid jagus meil nii lasteaeda kui ka kooli! Lausa lust oli vaadata, kuidas terve maja suuremad ja väiksemad oskasid koos rõõmu tunda, laulsid hoolimata saatemuusika puudumisest tuhinaga kaasa ning kõik „tädid“ liikusid paremini kui „Tantsud tähtedega“ osalised!

Seejärel oligi lasteaiaõpetajatel aeg küünlad süüdata ning hetkeks lasti ära ka saalituled, et nautida elavat valgust sünnipäevatortidel. Lasteaiapere kogunes laua ümber ning kõik koos puhusime ära küünlad, igaühe mõtetes midagi head.

Jätkugu meie armsal lasteaial neid toredaid mõtteid veel aastateks ja aastateks!

Marge Aasajärv
Kuuste kooli lasteaia õpetaja

Kino maale
EelmineRahvamajade päeval saab osaleda põnevatel sündmustel
JärgmineMihklipäeva laat Mesimummi lasteaias