Kambja kool otsib teokat tegu

390
Mälestuskivi Kambja kooli hoovis.

Üleskutse Kambja koolikogukonna liikmetele – nii õpilastele, lapsevanematele, vilistlastele, õpetajatele ja töötajatele kui kõigile siinse paikkonna elanikele ja meie sõpradele kaugemalt

Kambjas on jõudmas lõpusirgele Ignatsi Jaagu kooli 336. õpi- ja õppeaasta, millele andsid meeldejääva näo ja sisuka sära nii koolipere paljude liikmete loov teotahe kui siiras teorõõm. Seetõttu on just nüüd ehk maikuus õige aeg mõtiskleda, vaagida ja tuua esile neid õnnestunud saavutusi ja ettevõtmisi või teoks tehtud algatusi, ideid ja sündmusi, mis meie koolis võiksid väärida aasta teo tiitliga tunnustamist.

Õpilasesindus ja kooli juhtkond annavad teada, et meie koolikogukonna igal liikmel on võimalus teha ettepanek, millist saavutust või edukalt teostatud algatust, ideed, sündmust, ettevõtmist soovitaks tema sel korral tunnustada aasta teo tiitliga. Ettepaneku võib teha nii kollektiivselt kui individuaalselt saavutatut esile tuues. Ole aktiivne ja saada oma arvamus e-posti aadressile aasta.tegu@kambja.edu.ee kuni 23. maini 2023.

Laekunud ettepanekute põhjal koostavad õpilasesindus ja kooli juhtkond nimekirja nendest tegudest ja saavutustest, mis esitatakse aasta teo valimise õpilashääletusele.

Kambja Ignatsi Jaagu kooli aasta teo tiitli saaja valivad õpilased veebihääletusel alates 26. maist kuni 31. maini 2023.

Pika tegevuslooga Kambja Ignatsi Jaagu koolis korraldatakse aasta teo konkurssi esimest korda. Aasta teo tiitli esimest saajat tunnustatakse õppeaasta lõpetamise tseremoonial Madsa koolilaagris 9. juunil 2023.

Kino maale
EelmineLaululinnu lasteaed otsib kollektiivi logopeedi ja õpetajat
JärgmineKambja Ignatsi Jaagu kool pakub konkursi korras tööd