Vana-Kuuste mõisapargis toimus Kambja valla perepäev

1254
Kuuste Kool on Kambja valla ainus mõisakool. Foto: Inga Kurgjärv

Laupäeval, 3. juunil 2023 olid kõik huvilised oodatud Vana-Kuuste mõisapargis toimunud tasuta Kambja valla perepäevale.

Kell 11 alanud perepäeva avas pannkoogihommik ning käsitöönäitus „Minu lapsepõlve värvid“, kus kooti ka kangastelgedel vaipa. Kell 12 toimus tsiklite ja Ameerika autode näitus ning sai võtta osa Kuuste Kooli auhindadega spordivõistlustest. Kell 13 pakkusid erinevaid tegevusi Motohunt Autokool ja Lange Motokeskus. Samuti oli avatud kella 13st lastealal külalistegelastega töötoad, robootika ning lastejooga. Kell 14.30 astus üles MTÜ Õnnemaa noortebänd Amplituud. Kell 17 olid osavõtjad oodatud klounide Piip ja Tuut etendusele. Päeva lõpetas ansambli Bossenova kontsert.

Samuti tutvustasid oma tööd Tõrvandi Päästeselts, piirkonnapolitseinikud, Punane Rist, Kuuste Kodutütred ning Noored Kotkad. Päeva juhtisid Kristo Toots ja Andri Aasajärv.

Kambja valla perepäeval toimus lisaks mitmeid huvitavaid ning põnevaid tegevusi nii suurtele kui ka väikestele. Kohapeal pakuti söögi- ja joogipoolist ning lõbusaid tegevusi.

Kambja valla perepäeva korraldas MTÜ Õnnemaa koostöös MTÜ Kuuste Meesseltsi, Kambja Kultuur ja Sport ning teiste piirkondlike ühenduste ja seltsingutega. Samuti andsid olulise panuse päeva õnnestumiseks mitmed Kambja valla ja selle ümber asuvad asutused kui ka tunnustatud ettevõtted.

Perepäeva ühe eestvedaja MTÜ Õnnemaa harivate, loovate tegevustega saavad Kambja vallas liituda lapsed, noored, pered ja igas eas elanikud Tõrvandi, Kambja, Ülenurme ning Kuuste pere- ja noortekeskustes.

Teate edastas: Marko Ojakivi, Kambja Vallavalitsuse kommunikatsioonijuht, 515 6142, marko.ojakivi@kambja.ee

Kino maale
EelmineKambja valla noor laulja pääses laulusaatesse „Tähtede lava“
JärgmineTõrvandi Kooli ehitamiseks väljastati ehitusluba