Soinaste Lasteaed Laululind 10

450
1. juuni õhtul toimus õuepidu peredele Foto: Silvia Meos

2. augustil 2013 sai alguse ühe maja lugu. Lasteaia ehitamine ei ole ainult maja püstitamine või ilus kutsuv väline fassaad. See on sisutöö ja meeskonna panus luua keskkond, kus lastel ja töötajatel on hea olla. Olgugi, et Soinaste maja 10. sünnipäev ei ole numbriliselt suur, on see erilise tähendusega neile, kes seda teed alustasid või liitusid, et ühiselt panustada Laululinnu lasteaia loomisesse ja arengusse.

Juuni esimene nädal möödus sünnipäevanädalana ja seda ennekõike laste jaoks. Toimus teadusteater, avatud uste mänguhommik, kinohommik, Piip ja Tuut laulsid sünnipäevalaulu, 1. juunil oli pidulik aktus külalistele ja õhtul õuepidu peredele.

Selleks, et lennata kõrgele ja kaugele, on oluline koostöö. Vajame neid, kes mõistavad, usuvad, julgustavad ja toetavad. Tänan südamest praeguseid ja endisi töötajaid, lasteaia endist direktorit Tiina Treesi, kolleege Eerika filiaalist ja Kambja valla haridusasutustest ning Kambja Vallavalitsust. Aitäh, armsad lapsed ja lapsevanemad! See teekond on olnud arendav ja andnud meile tugevad tiivad, millega edasi lennata.

Kaia Pärn
Soinaste Lasteaed Laululind direktor

Kino maale
EelmineÜlenurme muusikakooli XXXII lend
JärgmineLastepäev oli täis üllatusi, rõõmu, naeru ja kilkeid