Soinaste lasteaia direktorina asus tööle Anneli Mõtsmees

579
Soinaste Lasteaia Laululind direktor Anneli Mõtsmees. Foto: Soinaste Lasteaed Laululind

Alates 21. augustist 2023 töötab Soinaste Lasteaia Laululind direktorina Anneli Mõtsmees.

Ametisse asunud lasteaiajuhil on mitmekülgne töökogemus haridusvaldkonnast. Tööks vajalikud teadmised on ta omandanud Tartu Õpetajate Seminaris, Tartu Ülikoolis ja Tallinna Ülikoolis. Anneli Mõtsmees väärtustab lapsesõbralikku keskkonda ja lapsest lähtuvat mõtteviisi.

„Läbi aastate olen omandanud mitmeid olulisi erialasid, mis on rikastanud minu haridusvaldkonna teadmisi ning kogemusi. Tartu Õpetajate Seminaris omandasin klassiõpetaja eriala, Tartu Ülikoolis omandasin magistrikraadi koolieelse lasteasutuse õpetaja erialal ning Tallinna Ülikoolis spetsialiseerusin magistrikraadiga haridustehnoloogia valdkonnale,“ toob välja Anneli Mõtsmees.

„Minu teekond hariduse valdkonnas on hõlmanud mitmeid olulisi rolle ja vastutusvaldkondi. Olen olnud pikaaegne õppejuht erinevates õppeasutustes ning olen juhtinud mitmeid õpikogukondi. Samuti olen jaganud oma teadmisi haridustehnoloogia valdkonnas, olles mitmete koolituste läbiviija,“ jätkab Mõtsmees.

Tema jaoks on oluline, et lasteaed oleks koht, kus lapsel on põnev käia ja avastada maailma ning täiskasvanud on motiveeritud seda keskkonda looma. Anneli Mõtsmees: „Olen alati püüelnud koos meeskonnaga arendada lasteaia tegevust ja keskkonda lapsest lähtuvast mõtteviisist.“

„Olen jälginud Soinaste Lasteaed Laululinna tegevust selle asutamisest saati ning mulle on alati silma jäänud õpetajate positiivne suhtumine ja valmisolek pidevaks arenguks. Liitudes Soinaste lasteaiaperega, soovin anda endast parima, et luua koostöised suhted ning toetada ja innustada siinseid inimesi. Soovin üheskoos meeskonnaga ja lastevanematega leida alati parimad võimalused laste arendamiseks ja toetamiseks,“ lisab Mõtsmees.

Teate edastas: Marko Ojakivi, Kambja Vallavalitsuse kommunikatsioonijuht, 515 6142, marko.ojakivi@kambja.ee

Kino maale
EelmineKambja Vallavalitsuse töötajad külastasid Saku Vallavalitsust
JärgmineVallavalitsuse istungilt 23.08.2023