Tähistasime jooksuvõistluse juubelit

404
Emeriitdirektor tüdrukute auhinnapoodiumi kõrval
Idee autor ja raja väljatöötaja Rein Härmoja koos keskmise kooliastme tüdrukute esikolmikuga. Foto: Marica Nõmmemaa

Direktor Rein Härmoja nimeline karikajooks jõudis uhke tähiseni. 29. septembril toimus üleeuroopalise spordinädala raames juba 10. korda Kuuste lasteaia- ja koolipere vahva jooksupidu. Päikeselise sügisilma saatel lippasid lapsed ja isegi mõned täiskasvanud  traditsioonilisel kilomeetripikkusel murdmaajooksu rajal, mis oma vaheldusrikkuses on paras väljakutse, kuid samas ka põnev.

Üritusele lisas pidulikkust idee autori ja raja väljatöötaja, endise direktori Rein Härmoja kohalolek, kes koos praeguse koolijuhi Lenne Ojametsaga parimaid jooksjaid autasustasid.

Noorima kooliastme tüdrukutest jõudsid pjedestaalile Säde Unt (1. koht), Tekla Liivamägi (2. koht) ja Anni Kolsar (3. koht) ning poistest Patrick Narits (1. koht), Karl-Jasper Püvi (2. koht) ja Ralf Rekker (3. koht).

Keskmises kooliastmes jagunesid kohad järgmiselt: tüdrukute esikolmik oli Mirtel Maala (1. koht), Elli Tann (2. koht) ja Hailie Vesso (3. koht) ning poistel Rait Nõmmemaa (1. koht), Renno Polikarpus (2. koht) ja Kren-Andro Arujõe (3. koht).

Vanima kooliastme kiireimad olid tüdrukutest Victoria Polikarpus (1. koht), Mariana Rudometov (2. koht) ja Stella Jurs (3. koht) ning poistest Sten Vesso (1. koht), Artur Nõmmemaa (2. koht) ja Peeter Liivamägi (3. koht).

Täiskasvanutest panid end jooksurajal proovile muusikaõpetaja Mare Muru ja loo autor. Uue töönädala alguses tunnistasime mõlemad head enesetunnet ja sportlikku energiasüsti. See ongi auväärse ettevõtmise peamõte algusest saadik: aktiivne liikumine on tugeva tervise toetaja.

Kaido Mark

Kino maale
EelmineHea Kambja valla elanik!
JärgmineReola segarühm (D-rühm) ootab keskealisi tantsupaare