Lõuna-Eesti Rattaklubi avas Ülenurmel rattabaasi

611
Treener koos noorrattasportlastega, kellest üks hoiab ratta nokka õhus. Esiplaanil toetajate bänner, taamal spordisaal ja jalgrattad.
Lõuna-Eesti Rattaklubi lapsed koos treener Ekke-Kaur Vosmaniga Ülenurme rattabaasis. Foto: Marko Ojakivi

Lõuna-Eesti Rattaklubi ruumid asuvad Ülenurme spordihoone keldrikorrusel, mis korrastati laste, lastevanemate ja ettevõtete abil.

Lõuna-Eesti Rattaklubi liikmed osalevad nii maantee- kui ka maastikuvõistlustel. Rattaga sõidetakse kevadest sügiseni, kui ilm on rattaga sõitmiseks sobilik. Talvel korraldatakse klubi liikmetele erinevaid pallimänge, matku, üldfüüsilisi trenne ja harjutusi.

Klubiga on oodatud liituma kõik poisid ja tüdrukuid alates 7. eluaastast. Treeningute alguspunkt on Ülenurme spordihoone juures teisipäeviti, reedeti kell 15 (7–11-aastastel) ning teisipäeviti, kolmapäeviti, reedeti kell 17 (11-aastastel ja vanematel).

Rattaklubi ruumid võimaldavad noortel valmistuda trenniks, hooldada rattaid ning viia läbi erinevaid seltskondlikke tegevusi.

Treener Ekke-Kaur Vosman tänab kõiki, kes leidsid aega ja võimalust korrastada klubi ruumid.

Ettevõtetest aitasid rattabaasi ruumid renoveerida Autoveod Tartu, Henkel Balti, DIDO Vennad, Janere, Karl Bilder, Kiilto Eesti, UPM-Kymmene.

Kõik huvilised saavad tutvuda rattaklubi tegemistega veebis lounaeestirattaklubi.ee.

Marko Ojakivi

Kino maale
EelmineReola segarühm (D-rühm) ootab keskealisi tantsupaare
JärgmineKambja valla õpilane osales tulemusikult Brasiilias gümnasiaadil