Kambja Ignatsi Jaagu koolis algatatakse uudishimupäeva puhul üks omamoodi head tegev uudishimumäng, milles osaleja võib saada nii uue teadmise võrra rikkamaks kui tunda helget rõõmu heategevuse jaoks annetamisest.

Uudishimumänguga liituda  soovijal tuleb korraldajatelt osta üks küsimus, millele ta võib vastuse otsida kas ise või koos oma pere liikmetega. Kui küsimusele antud vastus on õige, lisab kool heategevuseks sama summa, mille tasus küsimuse ostja.

Küsimusi müüvad õpilasesinduse liikmed neljapäeval, 16. novembril ja reedel, 17. novembril. Vastuseid oodatakse koolis esmaspäeval, 20. novembril kella 10ni.

Uudishimumängu küsimusele vastuse andja  saab sellele lisada ka ettepaneku, millisele abiorganisatsioonile või abivaldkonnale tema soovitaks annetuse lähetada. Kambja kooli  head tegeva uudishimumängu käigus kogutud raha annetamise otsustavad koosmeelselt ning küsimusele vastanutelt saadud soovitusi arvestades kooli õpilasesindus ja juhtkond.

Uudishimumängu küsimused on leitud nii Kambja raamatukogu tarkadest raamatutest kui infoküllasest veebiavarusest, kuid tänuväärsel kombel jagas oma varusid ka õpetaja Külli Liblik – väga vilunud küsimustemeister.

Toivo Ärtis

Kino maale
EelmineMuusikakooli õpilased esinesid tublilt looduslaulu konkursil
JärgmineOmniva palub pakile võimalikult kiiresti järele tulla