Tõrvandi Kooli uues majas peeti sarikapidu

367
GALERII: Tõrvandi koolimaja sarikapidu. Fotod: Marko Ojakivi

Teisipäeval, 19. detsembril 2023 peeti Tõrvandi Kooli uues majas sarikapidu. Pärja tõid katuselt alla Tõrvandi Kooli direktor Kristi Aria, Kambja vallavanem Illari Lään, KRC Ehitus OÜ juhatuse liige Siim Kroodo ja projektijuht Aleksandr Muhhin.

Tõrvandi põhikoolihoone ehitustööd algasid käesoleva aasta juunikuus. Oma koolimaja soovitakse Tõrvandi Koolile saada valmis 2024/2025. õppeaasta alguseks.

Vallavanem Illari Lään on varasemalt toonud välja, et Tõrvandi Kool annab piirkonna lastele võimaluse saada parimat haridust kodulähedasest koolist. „Kaasaegne ja kogukonnakeskne õpikeskkond soodustab õpilaste isikupärast arengut ning tulevikuoskuste omandamist,“ ütles Lään.

Õppehoone püstitamisega saadakse juurde üle 800 koolikoha Kambja valla lastele.

Tõrvandi Kool on Kambja valla üldhariduskool, mis alustas tööd 1. septembril 2023. Käesoleval õppeaastal õpib koolis 115 1. ja 2. klassi õpilast seitsmes klassikomplektis.

Tartumaa kaasaaegseima koolihoone ehitab maksumusega ligi 13 miljonit eurot KRC Ehitus OÜ kui soodsaima hinna pakkuja. Ettevõte on ka varasemalt püstitanud mitmeid haridus- ja kultuurihooneid üle Eesti.

2024. aasta sügisest saab Tõrvandi Koolis õppida 1.–6. klassis, 2025. aasta sügisest juba kogu põhikooli ulatuses, ehk 1.–9. klassis.

Teate edastas: Marko Ojakivi, Kambja Vallavalitsuse kommunikatsioonijuht, 515 6142, marko.ojakivi@kambja.ee

Kino maale
EelmineJõuluuudiseid muusikakoolist
JärgmineKambja valla eakate jõulupidu