Kambja valla elanikud saavad valida aasta spordiedendajat

601
Pilt: Kambja Vallavalitsus

15. veebruarini 2024 saavad Kambja valla elanikud valida 2023. aasta spordiedendajat, kes oma tegevusega on olnud eeskujuks tervislike ja sportlike eluviiside propageerimisel.

Aasta spordiedendaja nominendid on Tartu Kalev Jalgpalliakadeemia (jalgpalli kultuuri edendamine Kambja vallas), Alvar Sukk / Tõrvandi korvpalliklubi (professionaalne korvpalliklubi juht ja eestvedaja juba üle 15 aasta, kes teeb oma tööd suure armastusega korvpalli ning harrastusspordi vastu), Lõuna-Eesti Rattaklubi (rattabaasi remont Ülenurmes spordihoones), VK Ülenurme (pikaajaline ja edukas tegutsemine võimlemise ning liikumisharrastuse edendamisel Kambja vallas).

Meelepärase kandidaadi poolt saab hääletada kuni 15. veebruarini elektrooniliselt www.kambja.ee/spordiedendaja -> Lähen hääletama iga vähemalt 14-aastane isik, kelle elukoht on Eesti rahvastikuregistri andmetel Kambja vald.

Juhul, kui kodanik ei ole veel valda registreeritud, kuid soovib hääletusel osaleda, tuleb end registreerida e-rahvastikuregistris omavalitsuse elanikuks. Seda on võimalik teha ka posti teel, täidetud vorm tuleb saata Kambja vallamajja Ülenurmel. Samuti saab elukohateate täita Ülenurmel kohapeal.

Kambja valla spordivaldkonna parimate aunimetused antakse üle vabariigi aastapäeva pidulikul sündmusel 2024. aastal. Tunnustuse pälvivad noor naissportlane, noor meessportlane, meessportlane, naissportlane, veteransportlane, võistkond, treener, spordiedendaja.

Tunnustuse avaldamisega soovitakse motiveerida valla sportlasi, võistkondi ja treenereid paremate sportlike tulemuste saavutamisel ning tunnustada spordiedendajaid.

Aunimetuste laureaadid (v.a spordiedendaja) valitakse vallavalitsuse moodustatud komisjoni poolt. Komisjoni töösse on kaasatud valdkonna eksperdid.

Teate edastas: Marko Ojakivi, Kambja Vallavalitsuse kommunikatsioonijuht, 515 6142, marko.ojakivi@kambja.ee

Kino maale
EelmineEnampakkumise korras võõrandatakse vallale kuuluv sõiduauto
JärgmineEesti Lennuakadeemia teenis 7-aastase akrediteeringu ja kvaliteedimärgi