Ülenurme võimlejaid koolitas maailmameistrite treener

803
Fotol on kõik osalenud rühmad koos treenerite Titta Heikkilä ja Maria Garciaga. Foto: Margot Võsokov

3.-5. jaanuaril toimus Tartus esmakordselt rühmvõimlemise linnalaager, kus juhendajateks olid mitmed tipptreenerid ning oma ala spetsialistid. Laagri eesmärgiks oli arendada koostööd ning pakkuda võimlejatele ja treeneritele uusi teadmisi ning kogemusi. Laagris osalesid A-grupi rühmad mitmetest võimlemisklubidest ning ka Ülenurme lasteklassi ja noorteklassi rühmal oli suurepärane võimalus laagrist osa saada.

Laagris osalesid juhendajatena mitme spordivaldkonna esindajad: Titta Heikkilä – rühmvõimlemise maailmameistrite (Team Minetit) treener Soomest; Maria Garcia – kogenud rühmvõimlemise treener/koolitaja/kohtunik Hispaaniast; Olga Bogdanova – mitmekordne Eesti meister iluvõimlemises; Kristel Kiens – spordipsühholoog; Siret Saarsalu – toitumisnõustaja; Maarja Jaanovits – tunnustatud treener ja balletiõpetaja, Margot Võsokov – rühmvõimlemise maailmameister.

Loodame, et koostöö välistreeneritega jääb pikalt kestma ning saab vahvaks traditsiooniks. Suur soov on antud laager korraldada tulevikus siinsamas Ülenurmes, kui Ülenurme gümnaasiumi spordihoones on toimunud renoveerimine ja saalide laiendamine. Välistreenerid käisid ka Ülenurme aleviku eluga tutvumas ning neile meeldis siin väga.

MARGOT VÕSOKOV,
VK Rütmika Ülenurme treener

Kino maale
EelmineTartumaa parimad sportlased
JärgmineEsimene õpilasfirma VürfLy sai tegevusloa