Politsei otsib Tartumaal kadunud 68-aastast meest. Leitud!

729

Täiendatud 19.02 kell 18.54, 20.02. kell 8.53

Politsei palub kaasabi tuvastamaks 68-aastase Arthuri asukohta, kes võib liikuda Kambja vallas Kodijärve küla piirkonnas.

Täna kella 15 paiku sai politsei teate, et Tallinnas istus rongile 68-aastane mees, kes sõitis Elva raudteejaama. Lähedane kirjeldas politseile, et mehel on mäluprobleeme, mistõttu võib ta kõrvalise abita hätta sattuda.

Positsioneerimine andis erinevaid tulemusi, kuid viimatine tulemus näitab mehe telefoni asukohaks Illi küla Nõo vallas või selle lähiümbrust Kambja vallas Kodijärve kandis. Politsei on püüdnud mehega telefonitsi kontakti saada, kuid kõnedele ta kahjuks ei vasta.

Politseipatrullid on läbi kamminud suure osa piirkonnast, otsingud jätkuvad. Kui keegi silmab meest ning püüab temaga kontakti luua, on oluline teada, et ta suhtleb üksnes inglise keeles.

Paraku pole teada, mis mehel võib seljas olla, kuid kui keegi näeb fotol olevat meest, palub politsei sellest kohe hädaabinumbril 112 teada anda.

Politseile laekunud vihje kohaselt võib otsitaval mehel seljas olla pruunikat värvi jope ja peas karvase äärega müts. Info on kontrollimisel, kuid võimalik, et tegu on otsitava mehega.

Leitud!

Politsei jätkas eile hilisõhtul info kogumist ja mehe asukoha tuvastamist, mis viis öösel kella 2.30 paiku ka sihile. Mees leiti Tartumaalt Nõo vallast eramust tuttava juurest. Olgugi, et politseile algselt laekunud info kohaselt võis mehe elu ja tervis olla ohus, siis tegelikult oli temaga kõik korras, politsei abi ta ei vajanud.

Kino maale
EelmineSoovin osta kõrghaljastusega krunti
JärgmineKülitsel vehiti noaga