Dronootika huvringid Tõrvandis ja Ülenurmel

975

Alates 8. oktoobrist toimub teisipäeviti kell 18.00 – 19.30 Tõrvandi pere- ja noortekeskuses drooni huviring.

Tarmo Palmi juhendatavas ringis õpitakse käsitlema erinevaid droone. Õpitakse droonidega seotud seaduseid. Remonditakse enda kasutuses olevat drooni ja pannakse enda oskused ja teadmised proovile. Huviringis õpib korraga 8 last. Kuutasu on 40€.

Neljapäeviti toimub robootika ja drooni huviring Ülenurme gümnaasiumi aulas. Kell 13.50 – 14.35 on oodatud algajad ning kell 14.45 – 15.30 edasijõudnud.

Ringi osalustasu 30€/kuu tuleb tasuda poolaasta kaupa.

Robootika ja drooni huviringis on õpilastel võimalik õppida programmeerimist mänguliselt ning lisaks saada algteadmisi ja oskusi droonide lennutamiseks. 

Õppeaasta vältel õpib laps käsitlema robootika komplektidest põhiliselt LEGO WeDo-d. Lisaks tutvuvad õpilased ka järgmiste robotitega: Dash, Ozobot ning BeeBott.

Droonide osas tutvustatakse lastele esmalt drooninduse seadusi ja kasutatakse simulatsiooni. Kui simulatsioonis on õpilane saavutanud piisava vilumuse ja taseme, siis on õpilasel võimalik proovida kätt drooni lennutamises. Ühes huviringi tunnis tegeleb korraga droonidega kaks last. Samal ajal teised tegelevad robotitega. Üle iga kuue õppetöö tunni on lapsel võimalik tegeleda drooni lennutamisega. 

Kino maale
EelmineTasuta koolitus
JärgmineValgusfestival naabervallas