9.9 C
Kambja
Esmaspäev, 29.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivOsavad võrkpallurid skoorisid Kambja rannavõrkpallivõistlusel

Osavad võrkpallurid skoorisid Kambja rannavõrkpallivõistlusel

võrkpalluridSelleaastasel Kambja Rannavolle võistlusel oli 16 paari. Jagunes see järgnevalt: mehi 10, naisi 3 ja segapaare 3. Naised ja segapaarid mängisid 15 punktini (2p vahet), kahe geimivõiduni ning mehed 11 punktini (äkksurm), kahe geimivõiduni. Kohamängudel mängisid mehed 15 punktini.

Kõigepealt läksid 22. juulil Sipe platsil võistlustulle naispaarid. Mängiti 15 punktini ning siin jäi võitmatuks paar Seiler-Kuusk, võites oma mõlemad vastased. Teise koha said Jukk-Uibopuu ning kolmandaks jäid Paumets-Keskküla.

Segapaarides asi nii selge ei olnud. Allikivi-Nurme pidid esimeses mängus napi kaotuse vastu võtma paarilt Soosaar-Seiler,0:2 ( geimid 14:16; 12:15 ). Seiler liikus siis veel kuldse duubli suunas, eesmärk saavutada võit nii naiste kui segapaaride hulgas. Siis aga kaotasid Soosaar-Seiler kindlalt paarile Keskküla-Toompere 0:2. Nemad aga omakorda suutsid väga tasavägises ja põnevas mängus alla jääda aga paarile Allikivi-Nurme tulemusega 1:2. Seega surnud ringiga võit tuli duole Keskküla-Toompere, teiseks jäid Soosaar-Seiler ning kolmanda koha saavutasid Allikivi-Nurme.

Meeste alagrupimängud peeti kahel väljakul. A-alagrupp mängis Sipel ning B-alagrupp samaaegselt Pangodi järve ääres Pikksaare platsil.

A-alagrupis kaotas vendade Kann’ide paar ainult ühe geimi ning võis täiseduga minna poolfinaali mängima B-alagrupi teise koha vastu Ani-Kuus. Samas seisus oli B-grupis paar Pruuli-Mooses kes võitis oma vastased kuivalt ning läks poolfinaalis kokku otepäälaste esipaariga Teder-Anton.

23. juulil Pikksaares toimunud kohamängudel läksid alagruppide viiendad omavahel kokku, et selgitada 9.-10. koha saajad Velleramm-Saarva suutsid oma paremuse kolmandas geimis maksma panna ning võitsid paari Joosep-Kalk geimidega 14:15; 15:12; 9:6. 7.-8. koha selgitasid omavahel Peterson-Reinart ja noorim osalejate paar Murumets-Talvet. Ka siin läks vaja kolme geimi, et tugevam selgitada. Seekord jäi peale vanus ja kogemus! 5.-6 koha mängu võitsid kuivalt Hausenberg-Leib, „tehes pähe“ paarile Teder-Prants.

Poolfinaalides enam eriti nalja ei visatud ja kõikidel paaridel oli siht silme ees – vähemalt finaali. Pruuli-Mooses pidid endast kõik andma, et üle mängida Teder-Anton ja seda suudeti kolme geimilises mängus. Geimid 9:15; 15:11; 6:9. Teises poolfinaalis hakkasid Ani-Kuus kõvasti vastu paarile Kann-Kann ja mingi hetk tundus, et võit kuulbki B-alagrupi teisele paarile aga nooremate mängijate närv vist ei pidanud vastu ning kaotus tuli napimast napim. Geimid 7:15; 15:14 ja 9:7.

Pronksimängul siiski Ani-Kuus Teder-Antonile erilist võimalust ei jätnud ning võitsid selle 2:0.

Finaalis sai näha väga tulist andmist ning pealtvaatajate rõõmuks läks mäng kolmegeimiliseks. Vennad Kannid Maaritsast suutsid lõpuks võidu koju viia geimidega 15:13; 13:15; 9:6. Teiseks tulid seega Pruuli-Mooses.

Peakorraldaja tahab tänada osavõtjaid. Toetajaid: Kambja vallavalitsust, Pangodi Kalarestorani kes pani välja peaauhinna 500.- väärtuse söögikorra, Kambja Tanklat, Silja Sporti, Pop-Sporti, Plaineswater’it, Nõo Lihavürsti, kauplust A ja G. Samuti tahaks tänada ilmataati kes hoolimata ilmaennustusest meile mõlemal päeval ideaalse suveõhtu andis.

Järgmise korrani!

Gert Prants
Kambja valla spordijuht

{joomplu:88} {joomplu:89} {joomplu:90} {joomplu:91}

 

Loetumad