-0.2 C
Kambja
Reede, 19.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivEsikohast lahutas vaid üks punkt

Esikohast lahutas vaid üks punkt

Esikohast lahutas vaid üks punkt

kinniseotud silmadega võistlejad1.augustil Lukel toimunud VII Nõo kihelkonnamängude esikohale tulnud Meeri võistkonnast lahutas Pangodi küla vaid üks punkt. 11 küla üldarvestuses saavutati 63 punktiga väga tubli II koht.

„Seekordsed võistlused olid eelmiste aastatega võrreldes hoopis keerulisemad ja raskemad,“ ütleb pärast võistlusi Pangodi küla koordinaator Reelika Ritsmaa.

„G. Kanteri heitevõistlustel pidid naised tõukama kuuli, lennutama plastmasstaldrikut, mehed aga viskama oda, pilduma kahe käega autorehvi ja nipsutama, kes kaugemale saab, õllekorki. Takistusriba ületamine ja õllejooks kahe 20 liitrise veekanistriga oli omaette kunst. Meie noortele eesotsas Margus Moosesega tuleb teha suur aplaus. Suuresti tänu neile saavutasime me nii hea tulemuse.“

„Keegi polnud võistluste lõppedes väsinud,“jätkab Reelika. „Vastupidi! Noored läksid pärast võistlusi koju end pesema ja tulid peole tagasi.“

Kokku võisteldi kaheksal alal. Auhinnalisi kohti jagus Pangodi külale heitevoorus (I koht) võrkpallis (III koht), teatevõistluses (III koht). Väiksemad osavõtjad said oma osavuse ning sportliku vaimu panna proovile rahvastepallis, limonaadijooksus ja teatevõistlustes. Pangodi küla esindas nendel mängudel ligi poolsada suurt ja väikest.

„Suvel on tasuta pereüritusi vähe, seepärast olid Nõo kihelkonna mängud meeldiv vaheldus,“ leidsid tagasiteel kõik osavõtjad.

Suur, suur aitäh kõigile, kes augustikuu esimesel päeval Luke keskusesse tee leidsid. Oma tubli panuse andsid Pangodi küla edukasse esinemisse.

Reelika Ritsmaa
Lembit Jakobson

{joomplu:99} {joomplu:100} {joomplu:101}
{joomplu:102} {joomplu:103} {joomplu:103}
{joomplu:104} {joomplu:105} {joomplu:106}

 

Loetumad