13.9 C
Kambja
Neljapäev, 28.03.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivTeeme kodupaiga tuntuks!

Teeme kodupaiga tuntuks!

Tartu Ärinõuandla koostöös Tartumaa Arendusseltsiga on ellu kutsnud projekti „Tartumaa kohaturundus I“ eesmärgiga kaardistada maakonna kohaturunduslikud tegevused.

Aastate jooksul oleme jõudnud olukorda, kus paljudel Tartumaa küladel ja valdadel on olemas oma hüüdlaused, aastaringselt korraldatakse huvitavaid üritusi ning turismiettevõtjad on teinud rasket tööd, et eripalgeliste toodete ja teenustega meelitada piirkonda uusi külastajaid. Kõik nimetatud tegevused on kantud ideest muuta oma kodu-ja tegevuskoht atraktiivsemaks nii iseendile kui meie külalistele.

Milliste kohaturunduslike tegevustega Tartumaa erinevates piirkondades tegeletakse? Kas omavalitsused, kodanikuühendused ja ettevõtjad teevad koostöö piirkonna tuntuse suurendamisel? Kuidas paistab Tartumaa välja muule maailmale? Aga mida arvab „lihtne“ inimene? Kas siis on lõpp, kui mitte ühtegi huvitavat mõtet ei ole? Neile ja paljudele teistelegi küsimustele soovime käesoleva projekti raames korraldatava uuringu kaudu vastust leida.

Oleme uuringu läbiviimiseks koostanud internetipõhise küsimustiku, mis on leitav aadressilt http://www.eformular.com/past/kohaturundus.html Avaldage oma arvamust ja pange kirja oma kogemused ja tähelepanekud Tartumaa kohaturundusega seonduvalt. Iga inimese arvamus on oluline ja uuringu tulemustest saab kasu iga piirkond.

Projekti tulemusel saame teada, milline on Tartumaa erinevate piirkondade lugu, kuidas ja kellele seda jutustatakse. Uuringu tulemuste põhjal koostame tervikliku ja maakonna eripärasid arvestav koolituskava. Järgmisel aastal läheme edasi koolituslike järkuprojektidega, mis on mõeldud neile, kellele kodukoha areng korda läheb!

Projekti sisulist osa aitab korraldada Puhja vallas elav Aune Past, kes on Eesti tunnustatumaid mainekujundajaid.

Värskeid ideid soovides

Siim Ausmees
Tartu Ärinõuandla
Arenduskonsultant
Projektijuht
Tel: 736 6325
e-post: siim.ausmees@tartu.bas.ee

Loetumad