8.9 C
Kambja
Reede, 29.03.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivProjekt "Tartumaa töötud ettevõtjaks“ alustab

Projekt "Tartumaa töötud ettevõtjaks“ alustab

fragment kiivrit kaenla all hoidvast töölisestEuroopa Sotsiaalfondi toetusel alustab Tartu Ärinõuandla projektiga „Tartumaa töötud ettevõtjaks“.

Tegemist on kompaktse ja põhjaliku ettevõtlusalase koolitus- ja nõustamisprogrammiga, mis on suunatud Tartumaa töötutele, kellel on soovi ning potentsiaali ettevõtlusega alustamiseks ja oma ettevõtte loomiseks.

Projektis osalejatele pakutakse 16-päevalist koolitusprogrammi, individuaalset nõustamist äriplaani koostamiseks, ettevõtlusalast konsultatsiooni koolituse järgselt ja võimalusi taotleda projekti vahenditest ettevõtlusega alustamise toetust 30 000 krooni ulatuses. Projekti periood on aprill 2010 – märts 2012, mille jooksul moodustatakse 3 koolitusgruppi kokku 75 inimesele.

Tartu Ärinõuandla juhataja Piret Arusaare sõnul näitab Ärinõuandla aastatepikkune kogemus alustavate ettevõtjate koolituste korraldamisel ning nõustamisel, et ettevõtlusega alustamiseks ei piisa vaid baasteadmiste omandamisest või lihtsalt nõustamisest. „Üheks võimaluseks lahendada kitsaskohta, on tervikteenusepaketi põhimõttel ja kompleksselt väljatöötatud tasuta ettevõtlusprojektide läbiviimine,“ lisas Arusaar.

SA Tartu Ärinõuandla on maakondlik arenduskeskus, mille eesmärgiks on Tartumaa konkurentsivõime tugevdamine läbi loova ja professionaalse nõustamis- ning arendustegevuse

Lisainfo:

Piret Arusaar
SA Tartu Ärinõuandla
juhataja, projektijuht
Tel 742 8402
E-post bas@tartu.bas.ee

Loetumad