1.9 C
Kambja
Laupäev, 27.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivTalgud jätkusid veel uuel nädalalgi

Talgud jätkusid veel uuel nädalalgi

koolilapsedNädalavahetusel toimus üle Eesti suur aktsioon Teeme Ära! Kambja vallas tehti ürituse raames korda 9 objekti. Ka Kambja põhikooli õpilased tahtsid talgud teha ja nii oligi esmaspäeva hommikul enne kella üheksat vana koolimaja juures punt koolilapsi.

Punase jope järgi võis kaugelt ära tunda õpetaja Valve Keskpalu – selge pilt, järelikult on kohal 4.klass.

Rehad olid juba seina najal töövalmis ja suured prügikotid ootasid täitmist. Lapsed asusid innuga riisuma. Pooleteise tunniga oli tervisekeskusesse viiv teeäär riisutud, lehed kotti topitud, suured puuoksad autokärus ja kompostiks mittesobiv kraam eraldi kotti sorteeritud.

Lastel läks töö lennates ja korda ta saigi. Mitte ükski laps ei torisenud vaid hoopis rõõmustasid, et kevadine karge hommikuõhk värvis nende põsed kenasti punaseks.

Enne tundidesse tagasi lippamist püüdsin nad veel kenasti ühispildile ja üllatus, üllatus nende hulgas oli ka üks sünnipäevalaps, kelle kätte usaldasime kommikoti. Tore on ju teel kooli veel suu magusaks saada.

Pille Tammelan
talgutaja

{joomplu:363} {joomplu:364}
{joomplu:365} {joomplu:366}
{joomplu:367} {joomplu:368}

 

Loetumad