-1.2 C
Kambja
Reede, 19.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivHajaasustuse veeprogrammi taotlusvoor on avatud

Hajaasustuse veeprogrammi taotlusvoor on avatud

Tartu maavalitsus annab teada, et alanud on hajaasustuse veeprogrammi taotluste vastuvõtt Alatskivi, Haaslava, Kambja, Konguta, Luunja, Meeksi, Nõo, Rannu, Vara, Võnnu ja Ülenurme vallas.

Taotleda saab hajaasustuspiirkondades asuvate majapidamiste jaoks toetust kaevude ehitamiseks või puhastamiseks ning varustamiseks vajalike tehniliste seadmetega ja joogiveetorustike ehitamiseks.

Toetust saavad taotleda füüsilised isikud, mittetulundusühingud ja sihtasutused.

Toetatavate tegevuste ja abikõlblike kulude loetelu ning taotlemise tingimused leiate regionaalministri 12.04.2010 käskkirjast nr 56 “Hajaasustuse veeprogrammi programmdokument“, mis on koos taotlusvormidega kättesaadav kohalike omavalitsuste veebilehtedel ja Tartu maavalitsuse veebilehel

http://www.tartumaa.ee.

Nõuetele vastavaid taotlusi võtavad vastu majapidamise asukohajärgsed vallavalitsused kuni 28. mai 2010.

Täiendavat informatsiooni programmi ja taotlemistingimuste osas saab kohalikest omavalitsustest.

Heli Uuk
Tartu maavalitsus,
tel 730 5237,
heili.uuk@tartumaa.ee

 

 

Nõuetele vastavaid taotlusi võtab Kambja vallavalitsus vastu kuni 28. maini 2010.

Täiendavat informatsiooni programmi ja taotlemistingimuste osas saab küsida vallavalitsuse majandusnõunik Enno Soodlalt tööpäevadel telefonil 741 6461 või 5190 8909.

Programmdokument on leitav aadressilt http://www.eas.ee/index.php/avalikule-ja-mittetulundussektorile/avalike-teenuste-arendamine/hajaasustuse-veeprogramm/taotlejale. [veebitoimetaja]

Loetumad