3.9 C
Kambja
Laupäev, 20.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKammeri kooli õppeaasta algab uhiuues koolimajas

Kammeri kooli õppeaasta algab uhiuues koolimajas

koolihooneTeisipäeval avatakse Kammeris uued hooned, kus õpiraskustega lastele mõeldud Kammeri Kool tegutsema asub. Uue koolikompleksi ehitamist alustati mullu sügisel, kui kooli vanad hooned lammutati. Eelmise õppeaasta jooksul tegutses kool Tartus.

Riigi Kinnisvara AS ja Nordecon Ehitus AS sõlmisid eelmise aasta kevadel kooli ehitustööde lepingu mahus 29,3 miljonit krooni. Õppekompleksi lõplikuks hinnaks kujunes 35 miljonit, millele lisandus paar miljonit inventari tarvis.

Krundil asuv pumplahoone ja korvpalliväljak rekonstrueeriti, tehnovõrgud uuendati, ala haljastati, ehitati ka uus puukuur ja prügikonteineri hoidla. Reoveepuhasti rekonstrueeriti ja ehitati selle toimimiseks vajalikud teed ja trassid.

Täiesti uued on koolimaja (3510 m²), võimla (951 m²) ja tööõpetusmaja (556 m²) . Kooli õpilaskodu läbis samuti kapitaalremondi ja jagab nüüd koolimajaga katust.

AS-i Amhold poolt projekteeritud hoonekompleks kuulub Riigi Kinnisvara AS-le ning on antud koolile 30 aastaks rendile.

Kammeri kooli uue hoonekompleksi pidulik avamine toimub teisipäeval kell 13. Kooli 102 õpilast alustab õppeaastat päev hiljem kell 12.

Heigo Mägi

{joomplu:491} {joomplu:492}
{joomplu:493} {joomplu:494}
{joomplu:495}

 

Loetumad