6.9 C
Kambja
Pühapäev, 28.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivUjumiskursused said väärika lõpu

Ujumiskursused said väärika lõpu

joomplu:568Septembris alanud Unipiha laste ujumiskursused said 17. novembril väärika lõpu. Kõik need, kes olid läbinud eelmises treeningtunnis 25 m, said kasutada Aura veeparki.

Ega see 25 meetrit ilma vööta ujumine kergelt tulnud. Paljudel lastel oli alguses ikka väga suur hirm vee ees. Nad ei julgenud isegi basseini, kus vesi ulatus lastel kõige sügavamas kohas vööni, sisse minna. Kartsid puhuda vee all mulle, liuelda vees, teha meduusiharjutisi, olla selili. Tund tunnilt aga läks asi paremaks: kadus hirm vee ees ja ka krooli ning seliliujumise võtted hakkasid välja tulema.

Nii et 10. novembri treeningul võis treener Unipiha lapsi uhkusega kiita. „Nad olid kõik tublid. Eriti aga 1.klassi kaksikud Hanna ja Sandra, kes tundsid end nagu hülged vees.“

Pisukese uhkusega hääles ütleb Liisu Aurast tagasi tulles klassis teistele: „Me kõik saime suures basseinis ujumise eest viied.“

Suur aitäh Kambja vallavalitsusele, kes ujumisõpetust igati materiaalselt toetas.

 

Eha Jakobson

Loetumad