9.9 C
Kambja
Reede, 26.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivArenguteabepäev

Arenguteabepäev

arenguteabepäev Hea inimene!

Kui Sul on soov arendada ettevõtlust, elavdada kodukandis koostööd ja ühistegevust või julgustada noori oma ideid ellu viima või sul on lihtsalt huvitav idee, mille elluviimiseks otsid võimalusi, siis oled oodatud meie ühisele teabepäevale.

arenguteabepäevHea inimene!

Kui Sul on soov arendada ettevõtlust, elavdada kodukandis koostööd ja ühistegevust või julgustada noori oma ideid ellu viima või sul on lihtsalt huvitav idee, mille elluviimiseks otsid võimalusi, siis oled oodatud meie ühisele teabepäevale.

Teabepäeva eesmärgiks on tutvustada kolme arendusorganisatsiooni tegevust ja teenuseid

07. aprill 2011.a. algusega kell 16:00, toimub Kambja vallamajas infopäev mittetulundusühingute, sihtasutuste, äriühingute ja omavalitsuse juhtidele ning töötajatele.

Tartumaa Arendusselts (TAS) tutvustab toetuse taotlemise võimalusi Leader programmist. TAS keskendub oma tegevuses noortele, ettevõtjatele ja küladele-kogukondadele eesmärgiga edendada elu Tartumaal. Projektitoetust saab taotleda järgmistest meetmetest:

  1. Noorte meede.
  2. Kogukondade meede.
  3. Ettevõtluse meede.

Toetused

Toetust saavad taotleda TASi piirkonnas tegutsevad mittetulundusühingud, sihtasutused, äriühingud ja omavalitsused.

Tartu Ärinõuandla tutvustab ärinõuandla tugiteenuseid ettevõtjatele ja mittetulundusühendustele, lühiülevaade antakse toetusvõimalustest alustavatele ettevõtjatele. Ärinõuandla tegutseb maakondliku arendusorganisatsioonina eesmärgiga toetada heade mõtete kujunemist ja edukat rakendamist Tartumaa konkurentsivõime tugevdamiseks. Ärinõuandla pakub ekspertteadmist ettevõtluse-, mittetulundusliku- ja avaliku sektori arengu ja jätkusuutlikkuse toetamisel. Põhiteenuseks on konsultatsiooniteenus, lisaks korraldame erinevaid koolitusi ja sihtgruppidele suunatud arendusprojekte.

Tartu Loomemajanduskeskus koordineerib katusorganisatsioonina loomemajandust Tartus, jagades loomemajandusalast infot ning viies läbi erialast täiendust pakkuvaid ja muid koolitusi ning pakkudes loovettevõtjatele juriidilist ja majandusalast nõustamist ning inkubatsiooniteenust.

Infopäevale ootame osalema inimesi, kes soovivad oma loovaid ideid arendada ettevõtteks. Pakume tasuta äriplaani koolitust ja abi oma firma loomisel.

Registreerib ja infot jagab

Kaidi Randpõld
kaidi.randpold@tas.ee

tel 5358 4035
koduleht www.tas.ee.

Registreerimine kodulehel: http://www.tas.ee/est/.

Loetumad