4.9 C
Kambja
Reede, 26.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivVollesõbrad võistlesid Pangodis ja Kammeris

Vollesõbrad võistlesid Pangodis ja Kammeris

Rannavõrkpallurid.Ümberkaudsed vollesõbrad olid leidnud tee Kambja rannavollele, kus selgitati parimad nais- ja meespaarid kõige toredamas pallimängus, mida saab liiva peal, üle võrgu mängida. Mängud toimusid Pangodis ja Kammeris.

Rannavõrkpallurid.Ümberkaudsed vollesõbrad olid leidnud tee Kambja rannavollele, kus selgitati parimad nais- ja meespaarid kõige toredamas pallimängus, mida saab liiva peal, üle võrgu mängida. Mängud toimusid Pangodis ja Kammeris.

Naisvõistkondi tuli kokku neli. Nendest kaks olid 1998. a. sündinud noored. Et väikestel võrkpallitüdrukutel tuju ära ei läheks, pidid naised nende vastu mängima kahe puutega ning alt servides. Esimeses mängus ei suutnudki Agarmaa-Keskküla harjuda sellise mänguga ning kaotasid 0:2 noortele Malm-Ratasepp. Teises mängus tehti siiski tuul alla noortele Kiisk-Logina kuid naiste omavahelises kaotati paarile Nurme-Auling. Alagrupi võitiski viimati mainitud paar.

Kohamängudel mängisid omavahel alagrupi esimene teisega ning kolmas neljandaga. Esimeses mängus suutsid tüdrukud siiski naistel seljad prügiseks teha ning kolmanda koha võtta.

Finaalis ei lasknud alagrupi võitjad Nurme-Auling ennast segada ning võtsid kohustusliku võidu.

Mehed jaotati kolme alagruppi, kus kaks parimat saavad edasi kohamängudele ning kaks viimast saavad neid mänge esireast vaadata. Alagruppide teised mängisid kohtadele 4.-6. ning esimesed kohtadele 1.-3.

Ühtlasest A-alagrupist tagas pääsu kolme hulka paar Murumets-Teder, teise koha võitlesid maksimaalselt võrdses mängus välja Reinart-Peterson. Otsustavas mängus lõid nad paari Teppan-Suumann 14:15; 15:14; 10:9.

B-(surma)grupis tegid teistele tuule alla Pruuli-Vaher. Etterutates – selle grupi teine koht Mägi-Mooses kaotasid turniiril ainult ühe mängu.

C-alagrupis sai kõige magusama koha duo Saks-Karu, teise koha võttis Kuuste paar Kanep-Lints.

Mängides kohtadele 4.-6. ei andnud teistele võimalust Mägi-Mooses, viiendaks tulid Kanep-Lints ning kuuendaks Reinart Peterson.

Finaal oli nime väärt. Murumets-Teder kaotasid küll favoriitidele Pruuli-Vaher kuid suutsid enda kasuks pöörata mängu Saks-Karu vastu ning tasuks turniiri teine koht. Kolmanda koha said Saks-Karu kusjuures võistluse võiduvõimalus oli neilgi. Esimese koha said Kambja rannavollel oodatult Aivar Pruuli ja Rene Vaher!

Kambja rannavolle 2011

25.-27.07.2011

Järjestus

Naised

Nurme-Auling
Malm-Ratasepp
Kiisk-Logina
Agarmaa-Keskküla

Mehed

Pruuli-Vaher
Murumets-Teder
Saks-Karu
Mägi-Mooses
Kanep-Lints
Reinart-Peterson

kohad 7.-9.

Suumann-Teppan
Allikivi-Vahi
Sammel-Kittus

kohad 10.-12.

Zeigo-Käärik
Rannula-Kunts
Rääbis-Talvet

Loetumad