0.9 C
Kambja
Neljapäev, 18.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKlassikaline massaaž — väärt ravivõte

Klassikaline massaaž — väärt ravivõte

Erinevate kultuuride meditsiinis on massaaži ravivõttena kasutatud juba vanadest aegadest.

Ka tänapäeval on paljude haiguste puhul traditsioonilised protseduurid suureks abiks. Massaažist on abi pärast tugevat treeningut ning ka pärast pingelist tööpäeva. Kui tunned pingeid seljas, jalgades, kaelas ja on tekkinud peavalud või lihtsalt huvi massaaži vastu, võta julgelt meiega ühendust, et üheskoos leida probleemile lahendus massaaži abiga.

Massaažiga saab vähendada lihaspingeid, tõsta lihastoonust, ergutada vere- ja lümfiringet, tugevdada närvisüsteemi, parandada liigeste liikuvust ja naha toonust. Massaažiga tekib rahulolutunne, tugevneb vastupanuvõime stressile, paraneb immuunsüsteem, väheneb unetus. Pärast tugevat kehalist koormust aitab massaaž vabaneda lihastesse kogunenud jääkainetest. Suurepärase tulemuse tagab regulaarne teenuse kasutamine 2-3 korda kuus.

Meie massaažisalong asub Vaksali ärimajas (Vaksali 17a, Tartu), tel 5671 6199, e-post dvora@hot.ee (MTÜ Dvorak).

Hinnad: 30 min — 10 EUR, 45 min — 12 EUR, 60 min — 15 EUR, 90 min — 21 EUR. Massöörideks on Tartu ülikooli kehakultuuri teaduskonna lõpetanud massöörid.

Müügil kinkekaardid (Kui pole ideed sünnipäevakingiks, jõulukingiks või lihtsalt kingiks, siis kinkida tervist massaaži näol on suurepärane tegu.)

Ettevõtetel võimalus tellida massöör/massöörid töökohta! (Kõik vajalik varustus meilt.)

Küsi julgelt informatsiooni massaaži kohta!

Loetumad